Efter storbråket: Maria Montazami förlåter Läckberg

Stridsyxan är nedgrävd.
Maria Montazami och Camilla Läckberg är inte bittra fiender längre.
I varje fall om vi ska tro hon som blev påhoppad.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jonathan Johansson

| 2018-09-18 kl 06:03 |

ProvaPremium

Hollywoodfrun Maria Montazami, 52, har charmat hela svenska folket med sin släpiga Västeråsdialekt och sitt lugna och varma förhållningssätt i tillvaron.

Camilla Läckbergs, 44, framtoning är väl lite mer av en snipigare karaktär om vi ska uttrycka oss milt.

Bild 1 av 6montazami aterforenad stor 2 - Stoppa Pressarna

Camilla Läckberg blev förargad på Maria Montazamis uppträdande och skrev bitska inlägg på Instagram som ledde till ovänskap. Nu ska de dock ha försonats.
Bild 2 av 6montazami aterforenad stor1 - Stoppa Pressarna

Camilla Läckberg är framgångsrik som författare och affärskvinna men kanske inte har den mjuka och goa framtoningen som Montazami.
Bild 3 av 6montazami kris stor4 1 - Stoppa Pressarna

Maria Montazami med döttrarna Sara och Hanna.
Bild 4 av 6montazami kris stor3 1 - Stoppa Pressarna

Maria Montazami och maken Kamran Montazami.
Bild 5 av 6lackberg stor10 - Stoppa Pressarna

Camilla Läckberg med sin make Simon Sköld.
Bild 6 av 6lackberg stor9 2 - Stoppa Pressarna

Camilla Läckberg med väninnan och kompanjonen Christina Saliba. De bägge power-tjejerna har startat ett investmentbolag som riktar in sig på kvinnliga entreprenörer.

Författaren är en stark affärskvinna som uppenbarligen är bra på att sälja böcker och tjäna pengar – men hon känns inte som den där mysiga varma famnen man vill fira jul med.

Och kanske det var därför det blev sådan uppmärksamhet när Camilla Läckberg sågade Maria Montazami och kallade henne för en falsk och elak person.

Det var så oväntat att det skulle komma just från Läckberg av alla människor, ungefär som rubriken ”Man bet hund” väcker mer uppmärksamhet än ”Hund bet man”.

Bråket började för fem år sedan efter att Camilla Läckberg på Instagram skrev ett inlägg där hon utan att nämna Montazami vid namn beskrev hur hon blivit otrevligt bemött av en av Hollywoodfruarna, som på tv visade upp sig som ”rar och gullig” i samband med att Läckberg besökt repetitionerna av ”Let’s Dance”.