Efterlysning: Lenas mystiske man

Lena Philipsson visar att livet som frånskild inte behöver bli långvarigt. Häromveckan syntes sångerskan på en romantisk dejt i Stockholm. Men vem är den mystiske mannen?

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Gittan Larsson

| 2013-04-09 kl 10:15 |

ProvaPremium

En källa till Expressen ska ha sett Lena i sällskap av en mystisk snygging på en restaurang i centrala Stockholm. Samma källa smygfotade paret med sin mobiltelefon.

Livet som singel blev inte långvarigt för Lena. Tidigare i år beviljades sångerskans skilsmässa från exmannen Per Holknekt. Paret separerade redan förra sommaren då avslöjandet kom att Per varit otrogen. Lena berättade då att hon var förkrossad och oerhört ledsen över händelsen och var därför tvungen att ställa in ett par av sommarens framträdanden.

Men nu verkar kärleken spira igen. En källa till Expressen berättar om Lenas romantiska dejt på restaurang Vassa Eggen i Stockholm som ska ha ägt rum för ett par veckor sedan. Lena syntes i sällskap med en okäng, mörkhårig man. Paret ska ha talat engelska med varandra medan de åt sin mat och drack varsitt glas rödvin.

– De skrattade och såg ut att ha trevligt ihop. De såg verkligen förälskade ut, säger vittnet till tidningen.

Bild 1 av 1lena 3 - Stoppa Pressarna

Sångerskan verkar redan ha kommit över exet Per