Elin försvunnen efter brytningen med Paolo Roberto

Vad är det som händer?
Nu har Elin Härkönen gått under jorden.
Det mystiska försvinnandet kommer kort efter att hon återigen dumpade Paolo Roberto.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2020-09-27 kl 17:07 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna kunde avslöja att Paolo Roberto, 51, och hans unga flickvän Elin Härkönen, 26, hade återförenats efter uppbrottet i samband med sexköpsskandalen. Elin kände att hon inte kunde vara ifrån sin älskade Paolo – sexköp eller ej, hennes känslor var alltför intensiva. Paret gjorde bland annat ett bejublat framträdande på ett romantiskt bröllop där brudparet nästan hamnade i skuggan av Paolo och Elin.

Men säg den lycka som varar. Det dröjde inte länge förrän Elin insåg att det kanske trots allt var ett lite förhastat beslut att återvända till Paolo. Den tidigare proffsboxaren och pasta-entreprenören har inte riktigt landat efter sexköpet – dessutom hänger fortfarande en polisutredning över hans huvud.

Bild 1 av 6

Elin Härkönen är spårlöst försvunnen. Hästakrobaten har gått under jorden efter brytningen med Paolo Roberto.
Bild 2 av 6

Paolo Roberto hävdar att han begick sin sexköpsdebut i samband med att han greps av polisen. Han sparkades snabbt från alla sina uppdrag.
Bild 3 av 6

Paolo Roberto har själv berättat att han går och får professionell hjälp.
Bild 4 av 6

Elin känner sin Paolo och vet att han har ett gott hjärta, men de kan inte vara tillsammans under rådande omständigheter.
Bild 5 av 6

Elin Härkönen spolade sin pojkvän Paolo Roberto, men det dröjde inte länge förrän hon insåg att hon älskar honom oavsett. Därefter bröt hon ännu en gång.
Bild 6 av 6

Paolo Roberto har själv berättat om sin revansch. Idag mår han bättre än före sexköpet.

Paolo Roberto har själv berättat att han är mer tillfreds med sin tillvaro nu är före sexköpet men samtidigt har han avslöjat att han får professionell hjälp för att bearbeta de mörka krafter som drev honom till att köpa sex.