Elins dolda budskap efter Paolo Robertos sexköp

Akta er för att döma.
Nu kommer Paolo Robertos flickvän med en uppmaning till sina följare.
En officiell återförening närmar sig och nu vill Elin ha förståelse för sitt beslut.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Anders Nilsson

| 2020-07-28 kl 18:00 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna har tidigare berättat om Elin Härkönens, 26, återförening med Paolo Roberto, 51, efter programledarens sexköpsskandal.

Elin har redan tagit första steget till att återvända till sin pojkvän efter att hon återigen följer honom på Instagram, den smidiga hästakrobaten har även gillat inlägg av den detroniserade pastakungen.

Bild 1 av 6

Nu kommer Elin Härkönen med ett dolt budskap kring Paolo Robertos sexköp.
Bild 2 av 6

Paolo Roberto försöker hitta tillbaka till en vardag igen. Den skandaliserade programledaren vill arbeta med mat och träning.
Bild 3 av 6

Paolo Robertos ex-fru Lena Arrelöv är irriterad över Elins velande kring ex-pojkvännen.
Bild 4 av 6

Paolo Roberto har tidigare berättat att han sökt professionell hjälp för sina problem.
Bild 5 av 6

Här är Elins dolda budskap kring sexköpsskandalen och återföreningen med Paolo. Ett till synes vanligt schackspel om än av modell större, visar hon sina följare.
Bild 6 av 6

Men när man tittar närmre ser man Elins lilla Maltipoo-vovve. Allt är inte som det synes vara direkt, var varsam med att döma är Elins budskap inför återföreningen med Paolo.

Med tiden har Elin Härkönen insett att hon trots allt vill ha Paolo Roberto samtidigt har hon velat ta det hela steg för steg så att hennes tidigare pojkvän skulle ”landa” lite emotionellt.

Paolo Roberto har tvingats löpa ett medialt gatlopp sedan polisen tog honom utanför lägenhetsbordellen på Östermalm i Stockholm och i sociala medier har den tidigare programledaren blivit fullständigt kölhalad.

Dessutom pågår fortfarande en förundersökning mot Paolo Roberto där polis och åklagare håller på att utröna huruvida den tidigare TV4-stjärnan gjort sig skyldig till oaktsam våldtäkt eller ej.