Mest läst just nu:

Eric Saades bittra attack på Nicole Falciani

Fullt krig.
Eric Saade och Nicole Falciani skulle ha gift sig för ett år sedan.
Istället dumpade sångaren modebloggerskan och bråket fortsätter.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Anders Nilsson

| 2021-06-14 kl 09:46 |

ProvaPremium

Eric Saade, 30, och Nicole Falcianis, 24, romantiska kärlekshistoria fick ett minst sagt bittert slut.

Sångaren dumpade sin fästmö bara ett par veckor innan de bägge skulle ha gift sig.

Bild 1 av 7

Eric Saade har fått nog av att Nicole Falciani utmålar honom som "ett svin" i intervjuer. Nu går sångaren till motattack.

Bild 2 av 7

Eric Saades omtalade gay-kyss i SVT uppges vara startpunkten för parets problem.

Bild 3 av 7

Nicole Falciani blev övergiven av Eric Saade, kort innan paret skulle ha gift sig.

Bild 4 av 7

Eric Saade var väldigt hängiven sitt uppdrag i Melodifestivalen där han skulle kyssa en annan kille.

Bild 5 av 7

Nicole Falciani har förklarat att hon inte längre vill vara vän med Eric Saade efter uppbrottet och hennes önskemål verkar infrias.

Bild 6 av 7

Nyligen beskrev Nicole Falciani Eric Saade som "ett svin", något som fick bägaren att rinna över för sångaren med den milda skånskan.

Bild 7 av 7

Nicole Falciani var så förväntansfull inför bröllopet men sedan kom det kinesiska dödsviruset och dödade känslorna hos Eric Saade.

Sedan dess har modebloggerskan gång på gång angripit honom – nu har Mello-stjärnan fått nog – Eric Saade går till attack.

Eric Saade dumpade sin flickvän sedan fem år tillbaka bara ett par veckor innan paret skulle ha gift sig. De hade bjudit in till ett romantiskt bröllop i Rom men tvingades ställa in på grund av coronapandemin och sedan dröjde det inte länge förrän det var slut.

En förtvivlad Nicole Falciani var otröstlig och hennes sorg har sedermera övergått i ilska och bitterhet.

Gång på gång har hon gått till attack mot sin tidigare fästman och när hon nyligen medverkade i Youtube-serien ”Intimt med Björken” var hon stenhård.

– Ja, han är ett svin. Vi har inte setts sen efter att han gjorde slut, avslöjade Nicole Falicnani för Martin Björk, 49.

Eric Saade har legat lågt trots de upprepade attackerna, ända till nu. När sångaren nyligen var med i ”Framgångspodden” kunde han inte längre hålla tyst.
– Okej en gång för alla, anledningen till att jag väljer att inte prata om det är för att jag har största respekt till den andra parten, vilket är Nicole, säger Eric Saade i podcasten, rapporterar Hänt.

Den skånske stjärnan utvecklar sin kritik.

– Och nu är det så att hon inte visar samma respekt skulle jag vilja säga, och det är hennes val. Men jag vill aldrig sjunka dit, jag tycker det där är privat. Jag hörde den här Martin-intervjun för det är så många som kommenterat den, säger Eric Saade.

Och speciellt Nicole Falcianis senaste attack hos Martin Björk retar upp sångaren.
– Om jag skulle sagt de orden som man till henne – som hon sa om mig i den intervjun, då hade det nog blivit ett jävla ståhej. Men det är lätt för folk att skratta och tycka någon är skön när hon säger sådär, och det tycker jag man ska fundera lite över. Men mer än så vill jag faktiskt inte gå in på, för att jag tycker ändå att man ska respektera varandra, säger Eric Saade.

Han menar även på att uppbrottet inte alls skedde så hastigt och svekfullt som Nicole Faliciani hävdar.

– Det var inte så att det stängdes av, från en dag till en annan så var det hejdå. Så var det inte och det tror jag de flesta kan räkna ut.