Mest läst just nu:

Ex-makens vidriga attack mot Läckberg i Saliba-bråket

Camilla Läckberg sparkade plötsligt sin kollega Christina Saliba.
Det har fått PR-kvinnans ex-make att se rött och rasande gå till attack.
– Såna som dig trampar jag på utan att att märka av det din lilla skit, skriver han på Instagram.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Anders Nilsson

| 2020-05-01 kl 12:25 |

ProvaPremium

Camilla Läckberg, 45, är succéförfattaren som tjänat enorma summor på sina böcker som uppskattas av människor runt om i hela världen.

Under lång tid har den kontroversiella marknadsföraren Christina Saliba, 45, skött deckardrottningens PR-arbete och genom detta kammat hem åtskilliga miljoner till sina olika bolag genom åren. 

Bild 1 av 10

Camilla Läckberg sparkade Christina Saliba från PR-jobbet. Då dröjde det inte länge innan Salibas ex-make – den libanesiske smörsångaren Elias Saliba – rasande attackerade Läckberg i sociala medier.

Bild 2 av 10

Nu uppges Camilla Läckberg ha synat Christina Saliba som genom deras bolag Hedda Care försökte tjäna pengar på coronatester till privatpersoner.

Bild 3 av 10

Saliba har genom året kammat hem miljontals kronor på sin kassako Camilla Läckberg. När hon fick sparken gick hennes ex-make i taket.

Bild 4 av 10

På Instagram går Christina Salibas tidigare man Elias Saliba till rasande attack och hotar till och med folk som inte "håller käften".

Bild 5 av 10

Christina Salibas make fortsätter skriva att han ska "trampa på" en av kvinnorna och att Läckberg såg ut som en fågelskrämma innan hans ex-fru mötte henne.

Bild 6 av 10

Följarna reagerar med avsky på Elias Salibas ton i svaren. Själv är smörsångaren inte ångerfull.

Bild 7 av 10

Vännerna till Läckberg är förbannade. Christina och Elias Saliba har i många år utgett sig för att vara nära vänner till Camilla Läckberg och hennes make. Här syns Elias Saliba med Simon Sköld på en tillställning.

Bild 8 av 10

Christina Saliba vinkar till folket under prins Carl Philips och Sofias bröllop dit hon tog med sig Elias Saliba. Vad tycker egentligen kungafamiljen om ex-makens hatattacker?

Bild 9 av 10

Christina Saliba har i ett smart drag anställt prinsessan Sofias syster Lina Hellqvist i sitt bolag. Detta gör att Saliba kan komma än mer nära kungafamiljen.

Bild 10 av 10

Nu återstår det att se hur Camilla Läckberg agerar efter allt som varit. Vännerna menar att hon äntligen har insett vad hennes och Salibas relation byggde på.

Men för en tid sedan tröttnade Camilla Läckberg och sparkade sin väninna. Hon gav istället uppdraget till den dokumenterat duktiga och framgångsrika PR-kvinnan Lili Assefa, 45, privat gift med tidigare bank-vd:n Michael Wolf, 56.  

I samma veva brakade helvetet loss.

Camilla Läckbergs sjukvårdsbolag Hedda Care utsattes för skarp kritik efter att de hade försökt tjäna pengar på privatpersoner som ville testa sig för coronaviruset.
– Jag står fullt bakom att Hedda Care skall hjälpa vården med coronatester däremot har jag sedan länge uttryckt till ledningen för Hedda Care att jag inte anser att man – i dagsläget – skall erbjuda tester till privatpersoner, vilket inte hörsammats, har Läckberg skrivit på Instagram.