Festfixarens ljuva hämnd på Niclas Wahlgren

Niclas Wahlgren stal hans flickvän och vänskapen sprack. 

Nu får festfixaren Johan Petré sin raffinerade hämnd. 

Vännerna är häpna över den fräcka kuppen. 

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Pedro Sanchez

| 2019-04-05 kl 11:02 |

ProvaPremium

Den svenska kändisvärlden är en liten ankdamm full av nattsvarta intriger och komplicerade triangeldraman. 

Vem tar vem, när och hur är ett ständigt samtalsämne för alla de påfågelsliknande individer som varje vecka visar upp sig på röda mattan under alla gratiskalas i huvudstaden. 

Bild 1 av 8

Nu får festfixaren Johan Petré sin ljuva hämnd mot Niclas Wahlgren. Både Niclas ex-tjej Muskel-Julia och magikern Joe Labero är inblandade i dramat.
Bild 2 av 8

Festfixaren Johan Petré och Niclas Wahlgren är inte "on speaking terms" sedan Niclas förförde Johans dåvarande flickvän.
Bild 3 av 8

Men nu tar Johan Petré, här med Sara Varga, tillfället att ge igen.
Bild 4 av 8

Men först måste vi backa bandet. Minns ni Niclas Wahlgrens förra tjej Julia Friberg, även kallad Muskel-Julia.
Bild 5 av 8

Niclas och Muskel-Julia var tillsammans under en kort period, men hans syster Pernilla Wahlgren var inte alls road och kom med en kommentar som hon sen fick ta tillbaka.
Bild 6 av 8

Nu visar det sig att Muskel-Julia är i farten igen. Och den här gången syns hon tätt intill festfixaren Johan Petré. Det osar av romantik på hennes Instagram där hon berättar om sin helg med Johan.
Bild 7 av 8

Muskel-Julia och Festfixar-Johan var bland annat i Globen och såg Joe Laberos show.
Bild 8 av 8

Julia, som bor i Jönköping, följde också med Johan till Stockholm där de bland annat fikade på Mr Cake som drivs av dessertmästaren Roy Fares. Mycket tyder på att Festfixar-Johan har tagit över Niclas Wahlgrens gamla tjej.

En av de hetaste snackisarna just nu rör Niclas Wahlgren, 53, och festfixaren Johan Petré, 37, som enligt våra källor i dag knappast är ”on speaking terms”. 

Allt började för något år sedan när Niclas inledde en romans med Johans dåvarande flickvän. Det var förvisso knackigt mellan dem, men omgivningen reagerad starkt och tyckte att Niclas skulle låta bli att gå fram som en slåttermaskin. Wahlgren valde dock att inte lyssna på det örat, romansen var ett faktum och vänskapen mellan killarna därmed som bortblåst.

Nu berättar vänner till de bittra fienderna att Johan sent omsider fått sin ljuvliga hämnd på Niclas – något som vi snart ska återkomma till.