Filip Lamprecht i triangeldrama med Lance Hedman

Känsligt läge.
Nu visar det sig att Filip Lamprech och Lance Hedman slåss om samma kvinnas gunst.
De bägge kändissönerna har gjort intryck och dras nu in i ett triangeldrama.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Gittan Larsson

| 2021-11-12 kl 07:07 |

ProvaPremium

Filip Lamprecht, 24, triumferade i ”Let’s Dance” med sin partner Linn Hegdal, 26.

Paret, som fick en sådan extremt bra kemi, var helt överlägsna.

Bild 1 av 7filip lamprecht trinageldrama stor 1 - Stoppa Pressarna

Kändiskvinnan skickar dubbla signaler till kändissönerna. Nu har Filip Lamprecht och Lance Hedman dragits in i ett triangeldrama.
Bild 2 av 7filip lamprecht frieri linn stor1jpg 7 - Stoppa Pressarna

Filip Lamprecht och Linn Hegdal fick en så fin kontakt och kemi med varandra så att Peg Parnevik blev rasande av svartsjuka.
Bild 3 av 7lance lets dance romans stor 3 - Stoppa Pressarna

Lance Hedman och Linn Hegdal gick till semifinal i "Let's Dance" och nu berättar skånskan om sina ömma känslor för kändissonen.
Bild 4 av 7linn hegdal filip haslning stor 2 - Stoppa Pressarna

Linn Hegdal och Filip Lamprecht har fortsatt att träffas efter "Let's Dance", men hur blir det nu?
Bild 5 av 7lance hedman supper stor6 3 - Stoppa Pressarna

Lance Hedman är mycket eftertraktad av tjejerna (och en del killar).
Bild 6 av 7filip lamprecht flykt stor kopia 5 - Stoppa Pressarna

Filip Lamprecht har fått ett fint stöd av sin mamma Kristin Kaspersen under krisen med Peg Parnevik.
Bild 7 av 7magnus hedman look stor3 1 - Stoppa Pressarna

Magnus Hedman är stolt över sin son Lance Hedman.

Två säsonger dessförinnan var Lance Hedman, 21, långt fram i tävlingen med samma danspartner.

Filip Lamprecht och Linn Hegdal var så heta tillsammans att Peg Parnevik, 26, fick nog. Hon ställde krav på Filip Lamprecht som dock valde att dumpa henne efter fem år tillsammans.

Efter tävlingen har Filip Lamprecht kommit med rena kärlekshyllningar till Linn Hegdal.
– Det slog mig precis när jag satt och skulle sammanfatta hur tacksam och stolt jag är att få vara en liten roll i din blockbuster, hur enormt mycket du har burit mig och stöttat mig när saker har varit nytt eller kanske inte skitlätt. Hur du har pallat med men mest av allt hur mycket vi har fått uppleva. Och det som är näst intill skrämmande är att jag lärde känna människan i år?!, har Filip skrivit på Instagram, rapporterar Nöjeslivet.

Även Linn Hegdal har givit uttryck för sina känslor och intygat hur mycket kändissonen betyder för henne och vilken glädje det var att få dansa med Filip Lamprecht.

2019 tävlade Linn Hegdal med Lance Hedman och nu visar det sig att även han betyder väldigt mycket för den sexiga skånskan – de bägge kändissönerna dras in i ett triangeldrama kring danserskan.

Linn Hegdal såg nyligen Lance Hedman uppträda som artist – han ska vara med i Melodifestivalen nästa år. Och den unge mångsysslaren gjorde ett djupt intryck på henne.
– Jag fick se honom på sin första spelning igår med hans alldeles egna musik. Helt otroliga låtar och en sån otrolig röst- har inte hört honom sjunga sen dem där tidiga morgnarna i danslokalen för snart tre år sedan!, skriver Linn Hegdal på Instagram.

Hon fortsätter:

– Ville bara skriva att jag blev så himla rörd av att se dig på scen! Och jag är så glad att du är min vän. Och vet inte om jag får säga att jag är stolt över dig, men om jag får så är jag verkligen det! Du är en sån talang, på allt du gör. Hejar sönder på dig, alltid!, skriver Linn Hegdal om Lance Hedman.

För Filip Lamprecht måste det kännas speciellt att Lance Hedman plötsligt får ta del av Linn Hegdals varma ord och frågan är nu hur kändissönernas relation med varandra och med danserskan påverkas.