Filip Lamprechts flykt från ex-flickvännen Peg

Nu planerar han för flykten.
Uppbrottet från Peg Parnevik har tagit hårt på Filip Lamprecht.
Den unge kändissonen ser framemot att få egentid och bara återhämta sig.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2021-05-03 kl 06:51 |

ProvaPremium

Filip Lamprecht, 24, och Linn Hegdal, 25, lyckades ta sig direkt till semifinal i ”Let’s Dance”.

Paret behövde aldrig utsättas för en oviss duell efter deras starka insats i det nya momentet ”insta-dans” där de bägge bara hade några få minuter på sig att förbereda koreografin.

Bild 1 av 4filip lamprecht flykt stor 1 - Stoppa Pressarna

Filip Lamprecht planerar redan nu för sin flykt. Han behöver komma iväg från allting efter det bittra uppbrottet från flickvännen Peg Parnevik.
Bild 2 av 4filip lamprecht linn peg stor 3 - Stoppa Pressarna

Det har blivit en riktig soppa av otrohetsrykten och het dans. Förhållandet mellan Peg Parnevik och Filip Lamprecht höll inte. Kändissonens mamma Kristin Kaspersen har klokt nog hållit sig undan och inte lagt sig i.
Bild 3 av 4filip lamprecht definitivt slut stor1 3 - Stoppa Pressarna

Mia Parnevik gick ut öppet och uppmanade sina följare att röta på Keyyo och mot Filip i den avgörande duellen.
Bild 4 av 4filip lamprecht pressad otrohet stor2 3 - Stoppa Pressarna

Linn Hegdal och Filip Lamprecht har en ovanligt stark kemi och kärleksryktena satte omedelbart igång.

Allt är dock inte frid och fröjd – nu berättar kändissonen om sitt stora behov av vila efter det smärtsamma uppbrottet från flickvännen Peg Parnevik, 25.

Det var Stoppa Pressarna som avslöjade att det är helt slut mellan Filip Lamprecht och Peg Parnevik. Förhållandet överlevde inte den pressade tillvaron under ”Let’s Dance” där Kristin Kaspersens, 51, stilige son snabbt kom väldigt nära sin danspartner Linn Hegdal.

Det dröjde inte länge förrän spekulationer om otrohet och romans satte igång på nätet och Peg Parnevik fick ett offentligt sammanbrott – sångerskan har bland annat tvingats till en paus från sina sociala medier och skrivit om sitt ”livs värsta vecka”.

Temperaturen i krisen höjdes ytterligare när Filips ”svärmor” Mia Parnevik, 53, grep in och uppmanade sina över 200 000 följare att se till att hennes dotters ex-pojkvän sparkas ut ur ”Let’s Dance”.

Peg Parnevik gör sitt bästa för att hämnas på Filip och hon har i sin podcast ”Pillowtalk” talat om att hon överväger att flytta till Los Angeles med den tidigare pojkvännen Tayler.

Filip Lamprecht är dock på en bra plats i livet just nu med heta Linn Hegdal och rimligen bortser han helt från Pegs lite taffliga och nästan rörande försök till revansch efter att hon blivit så nesligen dumpad.

Samtidigt är Filip Lamprecht pressad, både av det tumultartade och offentliga uppbrottet från Peg, men framför allt är det tävlingshetsen och svårigheterna i ”Let’s Dance” som tröttar ut honom.

Nu planerar den stilige kändissonen sin flykt efter kändistävlingen. Och han vet redan i detalj vad han ska göra när äventyret med Linn Hegdal är över.

– Jag vill verkligen ta tid och känna efter och återhämta mig, njuta och ta egentid, säger Filip Lamprecht till Expressen.

Han planerar att fly till Hälsingland och mormor Lill-Babs hus i Järvsö.
– Under lite av sommaren vill jag åka upp till min mormors gamla hus i Järvsö och bara återhämta mig litegrann. Hänga med familj och vänner, ta tid. Det har gått många dagar nu utan paus och ledighet, även om det har varit en rolig period.