Fina stödet till Sigrid Bernson i tuffa krisen

Nu stöttar de varandra.
Sångaren Robin Bengtsson och ”Let’s Dance”-stjärnan Sigrid Bernson ser till att ta hand om varandra under den svåra krisen.
Nu berättar paret.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Johan Bergström

| 2020-07-21 kl 11:35 |

ProvaPremium

Det var Stoppa Pressarna som avslöjade att Robin Bengtsson, 30, och Sigrid Bernson, 31, blivit ett par i samband med att de bägge tävlade i ”Let’s Dance” i TV4.

In i det längsta fortsatte de bägge att förneka men lagom till jul, nio månader efter Stoppa Pressarnas avslöjande, föll de till föga och erkände sin kärlek.

Bild 1 av 6

Nu talar Robin Bengtsson ut öppet och ärligt om krisen som han och Sigrid går igenom.
Bild 2 av 6

Det var Stoppa Pressarna som avslöjade att Robin och Sigrid var ett par, först nio månader senare, lagom till jul, erkände de bägge.
Bild 3 av 6

Sigrid har haft svårt att gå vidare efter Samir, men tack vare Robin har hon återigen funnit lyckan.
Bild 4 av 6

Sigrid Bernson var nydumpad av Samir Badran när hon träffade Robin Bengtsson som har en något mindre extrovert aura än Samir.
Bild 5 av 6

Sigrid Bernson verkar lyckligare nu, parets kärlekssemester i Thailand blev lyckad.
Bild 6 av 6

Sigrid Bernson är, likhet med Robin, även hon artist och nu stöttar han henne i skapandet.

Då hade ändå Stoppa Pressarna ett par månader tidigare publicerat heta hångelbilder på Sigrid och Robin som inte kunde hålla tassarna ifrån varandra inför förskräckta barnfamiljen på westernstaden High Chaparall.

Numera är dock det vackra paret öppna med sin kärlek till varandra och för ett par månaders sedan inledde de livsäventyret tillsammans då de köpte ett fint hus i Vallentuna norr om Stockholm.

Där har paret rått om varandra under coronakrisen och Sigrid har, liksom Robin, en musikkarriär. De bägge är inte bara älskande utan hjälps även åt i sina respektive konstnärskap.