Första bilden på TV4-Jenny efter överfallet

Bara dagar efteråt.
Nu kan Stoppa Pressarna visa första bilden på Jenny Strömstedt efter överfallet.
Hon ser trots allt ut att vara vid gott mod.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Pedro Sanchez

| 2019-11-17 kl 18:25 |

ProvaPremium

Jenny Strömstedt, 47, har äntligen börjat tala om det otäcka överfallet som hon beskrev i sin krönika den 22 juni i Expressen.

Det var för ett par dagar sedan i samband med en chat i Expressen som programledaren bland annat hävdade att lögnanklagelserna inte stämmer.

Bild 1 av 14jenny stromstedt forsta bilden storpix 1 - Stoppa Pressarna

Nu kan Stoppa Pressarna visa den första bilden på Jenny Strömstedt efter misshandeln.
Bild 2 av 14jenny stromstedt slipper polis stor 4 - Stoppa Pressarna

Jenny Strömstedt behövde aldrig inställa sig hos polisen då åklagare, efter flera veckors övervägande, beslutade sig för att inte inleda en förundersökning om förtal vilket hon var polisanmäld för.
Bild 3 av 14jenny stromstedt steffo iskyla stor 8 - Stoppa Pressarna

Steffo Törnquist uppskattar Jenny Strömstedt både som vän och kollega. Steffo är en riktig gentleman som månar om sin vän men har uppges ha varit "kylig" och "distanserad" den senaste tiden.
Bild 4 av 14jennymannen profil 0 1 - Stoppa Pressarna

En akademiskt skolad profilerare hjälpte Stoppa Pressarna att ta fram en omfattande gärningsmannaprofil av "Jenny-mannen".
Bild 5 av 14jennystromstedt jennymannen stor111 2 - Stoppa Pressarna

En pensionerad polis har tagit fram en fantombild av "Jenny-mannen". Ser du mannen, ring omedelbart polisen och ingrip inte själv. Mannen kan utan förvarning bli rasande och attackera dig med knytnävesslag mot njurarna.
Bild 6 av 14jennystromstedt garingsman stor 0 - Stoppa Pressarna

"Jenny-mannen" är fortfarande på fri fot. Stoppa Pressarna har utfäst en belöning på 250 000 kronor till den som kan lämna ett avgörande tips.
Bild 7 av 14jenny stromstedt nytt atal stor 4 - Stoppa Pressarna

Jenny Strömstedt riskerar att dras inför domstol i ett enskilt åtal rörande förtal. Inom den närmaste tiden kommer det avgöras.
Bild 8 av 14jenny stromstedt malou stor 5 - Stoppa Pressarna

Malou von Sivers skrev ett rasande inlägg på Jenny Strömstedts Facebook-sida där hon bland annat talade om "rena lögner". Jenny Strömstedt har nu tagit bort sin kollegas ilskna påhopp.
Bild 9 av 14jenny stromstedt forsta bilden stor1 4 - Stoppa Pressarna

Här är första bilden på TV4-Jenny efter misshandeln. Bilden är tagen tre dagar efter det brutala överfallet.
Bild 10 av 14jenny stromstedt gw ny attack stor 1 - Stoppa Pressarna

Leif GW Persson blev uppbragt över en krönika som Jenny Strömstedt skrev.
Bild 11 av 14jenny stromstedt klas stor 1 - Stoppa Pressarna

Expressens tillförordnade chefredaktör Klas Granström kommer inte få jobbet som ordinarie chefredaktör efter sin hantering av Strömstedt-affären.
Bild 12 av 14jenny stromstedt kvartoft stor 3 - Stoppa Pressarna

Camilla Kvartoft är kraftigt ifrågasatt internt på SVT efter ett obalanserat utfall i Strömstedt-skandalen. Hon uppges även vara elak mot underlydande personal.
Bild 13 av 14jenny stromstedt maddebrak stor6 1 - Stoppa Pressarna

Respekterade och duktige kungaexperten Claes-Johan Larsson är sannolikt den person som Henrik Alsterdal blandade i hop med Johan T Lindwall.
Bild 14 av 14jennystromstedt kronika 8 0 0 0 10 - Stoppa Pressarna

Här är den ifrågasatta krönikan där Jenny Strömstedt påstår sig ha blivit misshandlad. Hon vägrar svara på frågor om den men har släppt lite på förlåten i en chatt med Expressens läsare.

– Jag är journalist och även i krönikeform skriver jag det som är sant, skrev Jenny i chatten på en läsarfråga om den ifrågasatta berättelsen om misshandeln.

Stoppa Pressarna har under längre tid försökt få svar från programledaren men hon har vägrat att överhuvudtaget svara, vilket väckt flera frågor och även fått Jenny Strömstedt att framstå som att hon döljer något eller rentav ljuger.

Vår ambition har dock hela tiden varit att skildra frågan ur samtliga perspektiv och Stoppa Pressarna har bland annat anlitat en akademiskt skolad profilerare som gjorde en omfattande gärningsmannaprofil. En pensionerad polis har även tagit fram en fantombild med hjälp av ett avancerat datorprogram – allt för att ”Jenny-mannen” ska kunna gripas och lagföras för det brutala överfallet.