Fredrik Reinfeldt återförenad med Filippa: ”Nykära”

De har båda lämnat politiken bakom sig och har nu all tid i världen att umgås. Nu verkar en återförening mellan Fredrik och Filippa Reinfeldt vara på gång…
– De var så fina och såg nykära ut, berättar ett vittne som sett paret tillsammans. 

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Emma Andersson

| 2014-12-02 kl 09:10 |

ProvaPremium

Det har varit en mörk höst för Fredrik, 49, och Filippa Reinfeldt, 47. Efter att Alliansen förlorat valet och Filippa förlorat omröstningen om att bli finanslandstingsråd i Stockholm har de båda valt att lämna politiken bakom sig. 

Fredrik har flyttat ut från Sagerska palatset och har istället köpt en lägenhet i Täby, i närheten av ex-hustrun Filippa. Parets äldsta son Gustaf, 21, har flyttat hemifrån medan de två yngsta, Erik, 19, och Ebba, 14, bor växelvis hos båda föräldrarna, skriver Hänt Extra.

Bild 1 av 4

Är Fredrik och Filippa på väg att återförenas…?
Bild 2 av 4

Nyligen sågs de anlända tillsammans till en 50-årsfest hos en gemensam vän.
Bild 3 av 4

Filippa och Fredrik var gifta i i 20 år. Här är de på Nobelmiddagen 2011 som kom att bli parets sista officiella framträdande ihop.
Bild 4 av 4

Här ses Fredrik bli avtackad som statsminister av kungafmailjen.

Fredrik och Filippa meddelade för snart tre år sedan att de bestämt sig för att gå skilda vägar, och enligt en källa från Moderaterna skedde separationen på Filippas initiativ.
– Fredrik har länge varit känd för sina ledsna hundögon, men den senaste tiden har han ibland verkat depressiv, berättade uppgiftslämnaren för Se & Hör då.

Men nu verkar kärlekslyckan ha vänt för paret. För snart tre veckor sedan sågs paret anlända till en 50-årsfest hos en gemensam vän på Långbro Värdshus i Älvsjö tillsammans, och ska enligt vittnen ha sett ut att trivas i varandras sällskap då de festat ihop hela natten.