Fredrik Reinfeldt bekräftar relationen med Roberta Alenius

Fredrik Reinfeldt har gjort en Anders Borg. I ett sms till Expressen bekräftar nu den före detta statsministern sin relation med ex-kollegan Roberta Alenius.
– Hon är en fantastisk kvinna, skriver han.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Johan Bergström

| 2015-02-23 kl 12:01 |

ProvaPremium

Det var härom veckan som rykten om att Fredrik, 49, inlett en relation med sin före detta pressekreterare Roberta, 36, började ta fart. Och det dröjde inte länge innan romansen blev bekräftad. 

I ett sms till Expressen skriver Fredrik Reinfeldt att han tillsammans med ett gäng vänner, däribland Roberta Alenius, befinner sig på en skidsemester i Alperna. Han passar också på att bekräfta att de inlett en relation:

Bild 1 av 3

Roberta Alenius är Fredrik Reinfeldts nya kärlek. Det bekräftar nu den före detta statsministern.
Bild 2 av 3

Det var Dominika som i ett hett ögonblick övertalade Anders att skilja sig.
Bild 3 av 3

Fredrik Reinfeldt var tidigare gift med Filippa Reinfeldt.
– Roberta och jag är arbetskamrater sedan många år. Det har efter hand gått över i djup vänskap. Vart det för oss nu vet jag inte ännu, men Roberta är en fantastisk kvinna.

Det är andra gången på kort tid som en före detta högt uppsatt minister bekräftar ett kärleksrykte för Expressen. Härom veckan gick Anders Borg, 47, ut och berättade om den relation han inlett med PR-kvinnan Dominika Peczynski, 44.
– Vad som gäller för framtiden så är det helt enkelt så att man inte kan styra över livet och känslorna, utan vad som nu sker får framtiden helt enkelt utvisa, skrev den förre finansministern då i ett sms.