Gunilla Persson erkänner: går på steroider

En oväntad nyhet.
Gunilla Persson går på steroider.
Svenskan får tabletterna från en specialklinik i Hollywood.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Emma Andersson

| 2020-06-14 kl 05:04 |

ProvaPremium

Vi har vant oss vid att Gunilla Persson, 61, har en förmåga att överraska och att det lätt blir dramatiskt i hennes tillvaro.

Dessvärre har vi även vant oss vid att mamma Iris Persson, 94, ofta är väldigt sjuk och nu har hon återigen insjuknat i en urinvägsinfektion, förhoppningen är att den kan hävas med hjälp av antibiotika-injektioner.

Bild 1 av 6gunilla straff stor 1 - Stoppa Pressarna

Nu erkänner Gunilla Persson att hon går på steroider. Den långbenta blondinen får dem från en specialklinik i Hollywood.
Bild 2 av 6gunilla persson viktraseri stor - Stoppa Pressarna

Gunilla Persson tvingades nyligen ut för att försvara dottern Erikas bilder som har kritiserats för att vara sexualiserade.
Bild 3 av 6gunilla persson sovas stor 2 - Stoppa Pressarna

Gunilla Persson fick sövas ned fullständigt när hon skulle operera tanden.
Bild 4 av 6gunilla persson porrbild stor 1 - Stoppa Pressarna

Gunilla Persson har tidigare berättat att hon fick tandproblem redan som 21-årig modell, hon hävdar att hon felbehandlades av en tandläkare i Stockholm
Bild 5 av 6gunilla persson ny operation stor 4 - Stoppa Pressarna

Gunilla Perssons mamma Iris har återigen drabbats av en urinvägsinfektion. Nu hoppas man kunna häva den med hjälp av antibiotika-injektioner.
Bild 6 av 6gunilla persson sexbilder erika stor 1 - Stoppa Pressarna

Gunilla Persson är mycket familjekär och försvarar alltid dottern Erika med näbbar och klor.

Men även Hollywoodfrun har drabbats av hälsoproblem. Nyligen var Gunilla Persson nedsövd och opererades efter att ha fått en infektion i käken via en tand som varat.
– Jag följde ju den andra tandläkarens råd och lät mig sövas ned i hans klinik istället. Han tyckte det var helt underligt att föreslå att jag skulle skäras upp på halsen för att ta ut varet och infektionen den vägen. Men efter all värk efteråt så tänkte jag att ”förstår om den första tandläkaren hade rätt” då kanske man stryker med den här gången eftersom infektionen ligger kvar i käken. Men jag lever ju fortfarande så det är ju bra, skriver Gunilla Persson på sin blogg.

Men Gunillas omfattande operation är inte den enda medicinska nyheten kring henne – nu visar det sig att den långbenta blondinen även behandlas med steroider på kliniken i Hollywood.
– Nu är det över en vecka sedan min tandoperation och ni ska veta att det har varit en jobbig tid med dubbel antibiotika, steroider och värktabletter. Men idag, Gud ske lov, känner jag mig 100 procent bättre, svullnaden har lagt sig och jag har matlust för första gången på länge, skriver Gunilla.

Stoppa Pressarna ber att få önska ett snabbt tillfrisknande både för Gunilla och för mamma Iris.