Gunilla Persson erkänner: går på steroider

En oväntad nyhet.
Gunilla Persson går på steroider.
Svenskan får tabletterna från en specialklinik i Hollywood.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Emma Andersson

| 2020-06-14 kl 05:04 |

ProvaPremium

Vi har vant oss vid att Gunilla Persson, 61, har en förmåga att överraska och att det lätt blir dramatiskt i hennes tillvaro.

Dessvärre har vi även vant oss vid att mamma Iris Persson, 94, ofta är väldigt sjuk och nu har hon återigen insjuknat i en urinvägsinfektion, förhoppningen är att den kan hävas med hjälp av antibiotika-injektioner.

Bild 1 av 6

Nu erkänner Gunilla Persson att hon går på steroider. Den långbenta blondinen får dem från en specialklinik i Hollywood.
Bild 2 av 6

Gunilla Persson tvingades nyligen ut för att försvara dottern Erikas bilder som har kritiserats för att vara sexualiserade.
Bild 3 av 6

Gunilla Persson fick sövas ned fullständigt när hon skulle operera tanden.
Bild 4 av 6

Gunilla Persson har tidigare berättat att hon fick tandproblem redan som 21-årig modell, hon hävdar att hon felbehandlades av en tandläkare i Stockholm
Bild 5 av 6

Gunilla Perssons mamma Iris har återigen drabbats av en urinvägsinfektion. Nu hoppas man kunna häva den med hjälp av antibiotika-injektioner.
Bild 6 av 6

Gunilla Persson är mycket familjekär och försvarar alltid dottern Erika med näbbar och klor.

Men även Hollywoodfrun har drabbats av hälsoproblem. Nyligen var Gunilla Persson nedsövd och opererades efter att ha fått en infektion i käken via en tand som varat.
– Jag följde ju den andra tandläkarens råd och lät mig sövas ned i hans klinik istället. Han tyckte det var helt underligt att föreslå att jag skulle skäras upp på halsen för att ta ut varet och infektionen den vägen. Men efter all värk efteråt så tänkte jag att ”förstår om den första tandläkaren hade rätt” då kanske man stryker med den här gången eftersom infektionen ligger kvar i käken. Men jag lever ju fortfarande så det är ju bra, skriver Gunilla Persson på sin blogg.