Hanna Hedlund mystiskt försvunnen

Märkligt och förbryllande.
Hanna Hedlund dök inte upp i vanlig ordning.
Nu växer oron för att sångerskan som är mystiskt försvunnen.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Emma Andersson

| 2021-08-25 kl 07:46 |

ProvaPremium

Hanna Hedlund, 46, har haft en minst sagt omtumlande tid efter skilsmässan från Martin Stenmarck, 48.

För sångerskan har det varit en helt ny situation att inte dela vardagen med maken som hon varit så tight med under 23 års tid.

Bild 1 av 7hanna hedlund forsvunnen stor 6 - Stoppa Pressarna

Hanna Hedlund skickade en kärlekshälsning till Helené, 42, sedan dess är sångerskan mystiskt försvunnen.
Bild 2 av 7hanna hedlund dromplan stor 17 - Stoppa Pressarna

Hanna Hedlund har varit gladare på sistone sedan hon träffade Lidingö-tjejen Helené, 42.
Bild 3 av 7hanna hedlund semester kvinna stor 3 - Stoppa Pressarna

Hanna och Helené, 42, var nyligen på en mysig resa till Kreta där man njöt i Medelhavets vågor.
Bild 4 av 7hanna hedlund pernilla stod stor 16 - Stoppa Pressarna

Hanna Hedlund har fått ett fint stöd av sina vänner efter skilsmässan. Pernilla Wahlgren har ställt upp lojalt.
Bild 5 av 7hanna hedlund hybri stor1 1 - Stoppa Pressarna

Hanna Hedlund ska arbeta med Pernilla Wahlgrens succéshow "Hybris".
Bild 6 av 7hanna hedlund ny hyllning stor 2 - Stoppa Pressarna

Hanna Hedlund skickade nyligen en kärlekshälsning till Helené, 42, sedan var hon mystiskt försvunnen från "Helenius hörna".
Bild 7 av 7hanna hedlund forsvunnen stor1 - Stoppa Pressarna

Det verkar dock bara varit något tillfälligt drama bakom försvinnandet för nu ter det sig som att hon ska vara med i "Hellenius hörna".

I sommar har hon inte träffat sin stilige ex-make överhuvudtaget.

Istället valde Hanna Hedlund att stå på egna ben efter skilsmässan som chockade både fans och kändisar över hela Sverige.

Sångerskan var snabb med att åka på en solresa till Grekland i sällskap med väninnan Kajsa Ernst, 59, som är framgångsrik skådespelerska.

De bägge väninnorna hade en härlig tid i solen även om resan rönte en del kritik på Hanna Hedlunds sociala medier från följare som menade på att det var oansvarigt av den rödhåriga sångerskan att resa utomlands trots att coronapandemin inte har lagt sig.

Hanna Hedlund försvarade sig dock starkt och underströk att hon vidtagit alla försiktighetsåtgärder. Därefter åkte hon till sitt älskade Hälsingland där hon är uppvuxen för att ladda batterierna efter separationen.

Under tiden tedde det sig som att ex-maken Martin Stenmarck hade en mer sorglös och bekymmersfri tillvaro. Han la upp bilder på när han med glatt humör köpte glass och berättade även om sin stora glädje över att återfå samla ihop ”bandet” och uppträda inför publik.

Allt är dock inte frid och fröjd ­– tvärtom. Vi har vant oss vid att se Hanna Hedlund som sångerska i TV4-succén ”Hellenius hörna” men under premiärprogrammet nyligen var hon mystiskt försvunnen.

I säsongspremiären hade hon bytts ut mot en annan sångare, rapporterar Hänt.

I avsnittet där bland andra Felix Herngren, 54, Johan Rheborg, 58, och Petra Mede, 51, var gäster syntes inte den vackra och skickliga musikalsångerskan inte till – hon har varit given i programmet sedan 2019.

Nu var hon spårlöst borta och frågetecknen hopade sig. Hanna Hedlund hade blivit utbytt av Anis Don Demina, 28, som ny sångare i husbandet.

Stoppa Pressarna kan dock avslöja att Hanna Hedlund kommer återvända till programmet.
– Färdiginspelad och cool. Ni måste kolla ”Hellenius hörna” nu på fredag! Det blir ett grymt program, skriver Hanna Hedlund på Instagram till en selfie där hon är fint stajlad.

Huruvida hennes frånvaro i premiärprogrammet på något sätt hänger ihop med den smärtsamma skilsmässan från Martin Stenmarck har Stoppa Pressarna inte lyckats utröna. Förhoppningsvis var det inget allvarligt som låg bakom hennes oväntade frånvaro som kom strax efter att hon kärlekshyllat väninnan Helené, 42, som hon nyligen var med på en mysig semester på Kreta.