Relation

Hanna Hedlunds nya attack mot Martin Stenmarck

Hon kan inte förlika sig.
Nu kommer Hanna Hedlund med ny kritik mot Martin Stenmarck.
Exmaken väljer att hålla tyst.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2024-01-21 kl 12:25 |

ProvaPremium

Hanna Hedlund, 48, och Martin Stenmarck, 51, gick skilda vägar i början av sommaren 2021. Beskedet kom att chocka kändis-Sverige på djupet.

Paret hade alltid tett sig så lyckliga och de hade varit tillsammans i 23 år. Plötsligt meddelades bara att det var över.

Bild 1 av 8Hanna Hedlund Ny attack Stor - Stoppa Pressarna

Nu väljer hon att återigen kritisera sin exmake offentligt. Hanna Hedlunds sår efter skilsmässan från Martin Stenmarck vill inte läka.
Bild 2 av 8Hanna Hedlund Ny attack Stor1 - Stoppa Pressarna

Hanna Hedlund har träffat en skånsk hockey-hunk, han är hennes nye kärlek. Mer än så vet vi inte.
Bild 3 av 8Martin Stenmarck Ragg Stor8 - Stoppa Pressarna

Martin Stenmarck fångades nyligen på spännande bilder med en ung kvinna på en finlandsfärja.
Bild 4 av 8Martin Stenmarck Vandring Stor20 - Stoppa Pressarna

Martin Stenmarck har tagit ut en ny riktning i sin tillvaro.
Bild 5 av 8hanna hedlund avvisade stor - Stoppa Pressarna

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck berättade om skilsmässan på Instagram, i övrigt har man inte velat kommentera den vilket lett till spekulationer och rykten.
Bild 6 av 8Martin Stenmarkc Kalrkekskrav Stor - Stoppa Pressarna

Martin Stenmarck har träffat en ny kärlek men hon har förbjudit honom att tala om henne och han vågar inte annat än att lyda.
Bild 7 av 8martin stenmarck salen stor26 1 - Stoppa Pressarna

Martin Stenmarck träffade en okänd kille i fjällen under påsken för ett- och ett halvt år sedan och grabbarna fann verkligen varandra.
Bild 8 av 8hanna hedlund kris stor 1 - Stoppa Pressarna

Martin Stenmarck har alltid månat om sin älskade Hanna, men till slut höll det inte. Paret gick skilda vägar efter 23 vackra år tillsammans.

Ingen, absolut ingen, hade kunnat ana vad som pågick bakom den perfekta fasaden. Det vackra musikalparet hade alltid tett sig så lyckliga och var som gjorda för varandra.

Trista rykten

Första tiden efter skilsmässan blev speciell. Hanna Hedlund gav ett sorgset och bedrövat intryck medan Martin Stenmarck tedde sig mer obrydd – på sina sociala medier talade han mest om olika glass-sorter och hur mycket han längtade efter att komma ut på turné med sitt band igen.

– Jag upplevde när jag separerade att sorgen påminde om sorgen efter min pappa som dog för sju år sedan. Jag insåg att det är samma typ av sorgearbete. När någon har gått bort så pratar man just om sorgearbetet. Folk har respekt för det och kan nästan berätta för en vilken fas man är i. Separationen påminde om den sorgen tyckte jag, har Hanna Hedlund förklarat i ”Nyhetsmorgon”, rapporterar Hänt.