Skilsmässa

Hanna Hedlunds nya förtvivlan efter skilsmässan

Tuffare än förväntat.
Hanna Hedlund har det riktigt svårt utan sin älskade Martin Stenmarck.
Sångerskan är berättar nu om sin förtvivlan över skilsmässan.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-05-26 kl 08:27 |

ProvaPremium

För drygt ett år sedan kom den chockartade kändisbomben. Hanna Hedlund, 47, och Martin Stenmarck, 49, meddelade plötsligt att de går skilda vägar. Paret hade varit tillsammans i 23 år och ingen, absolut ingen, hade kunnat ana vad som skedde bakom kulisserna i äktenskapet.

Det vackra musikalparet hade alltid tett sig så lyckliga på bilderna i den kolorerade veckopressen. Paret tedde sig så perfekt. Det var inte konstigt att kändis-Sverige och hela svenska folket chockades av separationen.

Bild 1 av 6Hanna Hedlund Avvisade Stor 4 - Stoppa Pressarna

Hanna Hedlund har berättat varför det blev skilsmässa från maken Martin Stenmarck. Hon var trött på att kompromissa. Nu berättar hon om sin vantrivsel.
Bild 2 av 6På bilden ser man en känslosam Hanna Hedlund i solgalsögon och en svart klänning. Hon är i en naturskön. miljö och solen skiner.

Hanna Hedlund berättar själv om den rörande återföreningen.
Bild 3 av 6Hanna Hedlund Pernilla Stöd Stor - Stoppa Pressarna

Pernilla Wahlgren har funnits med hela tiden som ett fint stöd för Hanna Hedlund. Martin Stenmarck har tett sig mer övergiven.
Bild 4 av 6Hanna Hedlund Carola Stor 1 - Stoppa Pressarna

En liten oväntad utveckling efter skilsmässan är det faktum att Hanna Hedlund har umgåtts en hel del med Carolas ex-kille Jimmy Källqvist.
Bild 5 av 6Hanna Hedlund Lina Stor 3 - Stoppa Pressarna

Lina Hedlund har konsekvent vägrat att svara på frågor kring sin relation till Martin Stenmarck.
Bild 6 av 6Hanna Hedlund Ny Man Stöd Stor - Stoppa Pressarna

På sista tiden har Hanna varit glad. Nu hoppas vi att hon kan hitta en ny hjärtevän efter Martin Stenmarck.

Den första tiden blev oerhört tung för Hanna Hedlund. Tack vare fint stöd från sina kändisväninnor klarade hon av förra sommaren. Hon reste till Grekland vid inte mindre än två tillfällen och sökte sig även tillbaka till sina rötter i Hälsingland.

Martin Stenmarck tedde sig mer obrydd. Den sexige sångaren verkade med glädja sig åt att hans skådespelarkarriär tagit en sådan fin fart. Han har gjort succé som rollfiguren Danne i TV3:s ”Lyckoviken” där han gör en så fin rolltolkning med ett överraskande djup i gestaltningen.