Mest läst just nu:

Här bor Zlatan som en kung

Var ska kungen bo om inte i ett slott? Zlatan Ibrahimovic och hans Helena har precis lagt vantarna på en av Paris finaste våningar. 

Hyran? Närmare 300 000 kronor – i månaden. 

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

TImo Lahti

| 2014-12-17 kl 18:06 |

ProvaPremium

Zlatan Ibrahimovic, 33, och hans sambo Helena Seger, 44, älskar att leva ett glamoröst och lyxigt liv.

Nu har de hittat sin drömlägenhet i Paris och den exklusiva stadsdelen 16:e arrondissement. Området är lite som ett svenskt Östermalm och bland de boende finns den franska societeten, företagsledare och andra fransmän med mycket tjocka plånböcker.

Bild 1 av 4

Zlatan Ibrahimovic och sambon Helena Seger bor kungligt i den franska huvudstaden.

Bild 2 av 4

Paret, som håller låg profil, har lagt vantarna på en lyxvåning med privat hiss och ett underjordiskt garage.

Bild 3 av 4

Helena Seger älskar att shoppa. Var? Chanel såklart.

Bild 4 av 4

Zlatan med sönerna Maximilian och Vincent. Mamma Helena är också med.

– De som bosätter sig där gör det för att hålla sig i skymundan, uppger Expressens medarbetare i Paris. 

Våningen, som totalrenoverades innan parets inflyttning, passar Zlatans och Helenas hemliga liv perfekt. Den har egen privathiss och dessutom en diskret parkering under jord, skriver Hänt i veckan och refererar till franska tidningen Le Parisien. 

Det ståndsmässiga boendet kostar dock en slant för vår hyllade nationalhjälte. Hyran ligger på hisnande 280 000 kronor i månaden. En summa som inte är någon match för Zlatan vars förmögenhet uppgår till 648 miljoner kronor. 

När Zlatan och hans familj, som även inkluderar barnen Maximilian, 8, och Vincent, 6, befinner sig hemma i Sverige har de fler bostäder att välja mellan. Fotbollsstjärnans slottsliknande hus i Malmö är ett riktigt skrytbygge. Enligt uppgift plöjde Zlatan och Helena ner över 50 miljoner kronor i kåken, som de nu vill sälja. Men någon köpare med rätt ekonomi har ännu inte hittats. Huset har varit till salu under två år.