Här bryter Bindefeld mot coronareglerna

Vissa tar sig rätten att stå över reglerna.
Micael Bindefeld tvekar inte att bryta mot Folkhälsoinstitutets förhållningsorder.
Festfixaren ägnar sig åt nöjesresor helt i strid mot coronareglerna – nu möter han hård kritik.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

TImo Lahti

| 2020-05-29 kl 05:29 |

ProvaPremium

Micael Bindefeld, 60, verkar inte vara en man som räds några skandaler.

Stoppa Pressarna har tidigare rapporterat om när Bindefeld tafsade en ung kvinnlig artist på stjärten i samband med Elle-galan tidigare i år.

Bild 1 av 7

Festfixaren Micael Bindefeld har åkt till Småland flera gånger, helt i strid med coronareglerna. Nu kritiseras han hårt.
Bild 2 av 7

Paolo Robertos sexköp leder sannolikt till att Bindefeld blir av med Elle-galan. Tidningsledningen vill inte ta debatten som skulle uppstå om festfixaren får uppdraget igen trots att han tafsade på en ung kvinnlig artist vid senaste galan.
Bild 3 av 7

Micael Bindefelds 60-årsfest i Israel blev mycket omstridd.
Bild 4 av 7

Micael Bindefeld med Leif GW Persson.
Bild 5 av 7

Frågan är vad statsminister Stefan Löfven tycker om att Bindefeld bryter mot Folkhälsoinstitutets rekommendationer.
Bild 6 av 7

Bindefeld med artisten Lotta Engberg.
Bild 7 av 7

Här bryter Micael Bindefeld mot coronareglerna. Festfixaren åker på nöjesresor till Småland, helt i strid med Folkhälsoinsitutets rekommendationer.

Aller Media, som äger modemagasinet Elle, ska enligt uppgifter till Stoppa Pressarna ha bestämt sig för att inte anlita festfixaren igen.

I samband med Paolo Robertos, 51, sexskandal har förlagsledningen insett att det kommer bli en stormig debatt om man bestämmer sig för att anlita Bindefeld trots hans sexuella övertramp mot den unga kvinnliga sångerskan, något som Stoppa Pressarna avslöjade.

Men övergreppen från Bindefelds sida verkar inte stoppa vid unga kvinnliga stjärtar. Nu har festfixaren vid ett flertal tillfällen brutit mot coronareglerna som är stipulerade av Folkhälsoinstitutet, regler där man bestämt avråder från resor som är mer än två timmar långa om det inte är absolut nödvändiga.