Mest läst just nu:

Federley-härvan

Här flyr pedofilen från Federleys gård

Bilderna som avslöjar allt.
Pedofilen lämnar i all hast Federleys gård i Björbo efter ett hemligt krismöte.
Det är allt för känsligt för paret att synas tillsammans.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Gittan Larsson

| 2020-12-03 kl 18:25 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna avslöjade att Fredrick Federley, 42, sedan i somras levt tillsammans med en 42-årig man som dömdes till nio års fängelse, bland annat för 22 fall av grova våldtäkter mot barn.

Nu kan pedofilen inte bo kvar på den vackra Dalagården från sekelskiftet – paret vågar inte längre visa sig tillsammans, känslorna är för upprörda i Björbo. De bägge har dock fortsatt kontakt, kan Stoppa Pressarna avslöja.

Bild 1 av 14

Här flyr pedofilen från Federleys gård. Knappt två timmar senare bekräftade EU-parlamentarikern att Stoppa Pressarnas avslöjande var helt korrekt.

Bild 2 av 14

Stoppa Pressarna avslöjade Fredrick Federley även träffat en tredje pedofil, den så kallade "Brevduve-pedofilen".

Bild 3 av 14

Här är Fredrick Federley sitt alter ego "Ursula".

Bild 4 av 14

Pedofil-sambon som Fredrick Federley bott tillsammans med tvingades fly från den vackra Dalagården.

Bild 5 av 14

Fredrick Federleys nattliga eskapader på sex- och gay-klubbar i Belgien tillsammans med "Bryssel-pedofilen" avslöjades av Stoppa Pressarna. Efter arbetet i EU-parlamentet bar det av ner på stan.

Bild 6 av 14

Här poserar pedofilen i Federleys vardagsrum.

Bild 7 av 14

Fredrick Federley lär ha svårt att komma tillbaka till politiken, Centerpartiet tar alltmer avstånd från sin andre vice ordförande.

Bild 8 av 14

Fredrik Federley blev den tredje mest kryssade svensken i senaste valet till EU-parlamentet. Han är en av Centerpartiets tyngsta politiker.

Bild 9 av 14

Fredrick Federley och pedofilen har bott tillsammans sedan i somras.

Bild 10 av 14

Annie Lööf är chockad över skandalen. Stoppa Pressarna avslöjade att hon är vän med "Bryssel-pedofilen".

Bild 11 av 14

Fredrick Federley och pedofilen träffade varandra via sexappen Grindr.

Bild 12 av 14

Här poserar "Björbo-pedofilen", i drygt ett halvår har han bott tillsammans med centertoppen.

Bild 13 av 14

Här har pedofilen lämnat Federleys familjegård, knappt två timmar innan Centertoppen bekräftade skandalen.

Bild 14 av 14

Här flyr pedofilen från Federleys familjegård, strax efter ett krismöte med Fredrick Federley och hans föräldrar.

Stoppa Pressarnas exklusiva bilder visar den 42-årige mannens flykt från Federleys familjegård – strax innan EU-parlamentarikern bekräftade skandalavslöjandet.

Fredrick Federley gick själv ut i sociala medier och meddelade att han var sjukskriven och att Stoppa Pressarnas uppgifter var helt korrekta.

Ett förfarande som väckt starka känslor i hembygden Dalarna.
– Jag såg hans snyftinlägg, det var formulerat som att han precis fått reda på det. Sanningen är att de har bott tillsammans på hans gård i Björbo sedan i somras, och andra gången de träffades så fick han reda på allt, det var ingen hemlighet, har en person från bygden berättat.

Stoppa Pressarna kan nu avslöja nya detaljer kring Federleys hantering av pedofilskandalen. Centertoppen lättade sitt hjärta för ett antal handplockade vänner, drygt två dygn innan skandalen briserade.

Några av vännerna blev mycket upprörda och snart var snacket igång. Fredrick Federley hade inte räknat med att hans förtrogna skulle tala bredvid mun, men hans sambos brott var alltför avskyvärda – vännerna chockades svårt.

Fredrick Federley insåg snart att situationen var ohållbar och när Stoppa Pressarna avslöjat pedofilskandalen publicerade han därför sitt taffliga försök till mörkläggning på Facebook.

Stoppa Pressarnas exklusiva bilder visar när den dömde pedofilen lämnar Fredrick Federleys pappas gård i Björbo i Dalarna.

Strax innan hade Federley, hans föräldrar och mannen haft ett hemligt krismöte under en promenad i elljusspåret i närheten av familjegården. Under mötet beslutades att Federley och hans pedofil-sambo skulle gå skilda vägar, i vart fall offentligt.

Nya uppgifter gör nu gällande att Fredrick Federley och den 42-årige pedofilen har fortsatt kontakt, ingen av dem ville att det skulle sluta så här.
– De chattar på nätterna, de saknar varandra och hoppas att det här ska blåsa över. De trivs så bra tillsammans, de har varit ett fint stöd för varandra, berättar en källa.

Se bilderna när Fredrick Federleys pedofilsambo flyr från gården i vårt stora bildspel ovan!