Federley-härvan

Fredrick Federley länkas till en tredje pedofil

Fredrick Federleys nära kontakt med en tredje pedofil.
Stoppa Pressarna kan avslöja Centertoppens intima träffar med ytterligare en man som är dömd för flera grova barnvåldtäkter.
De båda männen har träffats diskret på en ort i Mellansverige.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2020-12-02 kl 23:32 |

ProvaPremium

Centerpartiet är mitt uppe i en av sina värsta kriser någonsin. Flera i ledningen sammanlänkas med dömda pedofiler som har begått grova sexbrott mot barn och partiet är i chock.

Stoppa Pressarnas avslöjanden om Fredrick Federley, 42, ledde till att EU-parlamentarikern sjukskrev sig. Den profilerade topp-politikern kastade ut sin sambo ”Björbo-pedofilen” från Dalagården efter att nyheten exploderade.

Bild 1 av 13

Stoppa Pressarna kan nu avslöja att Fredrick Federley har träffat en tredje pedofil. Den sexdömde pedofilen ska hysa ett stort intresse för brevduvor, vilket enligt uppgift kom att fascinera Fredrick Federley.
Bild 2 av 13

Fredrick Federley visste om att hans sambo var dömd för bland annat 22 fall av grov barnvåldtäkt.
Bild 3 av 13

Här poserar "Björbo-pedofilen" i Fredrick Federleys vardagsrum.
Bild 4 av 13

Här är Fredrick Federley sitt alter ego "Ursula".
Bild 5 av 13

Fredrick Federleys nattliga eskapader på sex- och gay-klubbar i Belgien tillsammans med "Bryssel-pedofilen" avslöjades av Stoppa Pressarna.
Bild 6 av 13

Fredrick Federley är fortfarande vän med "Bryssel-pedofilen" som vill våldta spädbarn.
Bild 7 av 13

Fredrick Federley har inte bara jobbat när han varit i Bryssel. På kvällar och nätter har han umgåtts med "Bryssel-pedofilen" på sexpartyn och sexklubbar.
Bild 8 av 13

Även Annie Lööf har varit vän med "Bryssel-pedofilen".
Bild 9 av 13

Centerns partisekreterare Michael Arthursson distanserar sig nu alltmer från Fredrick Federley.
Bild 10 av 13

Den norske tidigare topp-politikern, "Bryssel-pedofilen", sitter just nu i fängelse vilket inte hindrat Federley från att "gilla" hans inlägg på sociala medier.
Bild 11 av 13

Annie Lööf har genom åren stått mycket nära Fredrick Federley.
Bild 12 av 13

Fredrick Federley träffade "Björbo-pedofilen" via sex-appen Grindr.
Bild 13 av 13

Den tredje pedofilen uppges vara mycket intresserad och kunnig kring brevduvor vilket ska ha fascinerat Federley. De bägge männen har träffats diskret på en ort i Mellansverige.

Stoppa Pressarna har sedermera avslöjat Federleys vänskap med ytterligare en pedofil, den så kallade ”Bryssel-pedofilen”, en norsk före detta topp-politiker i norska Senterpartiet som just nu sitter fängslad för barnpornografibrott.

I domen mot mannen framgår att han har ”fantiserat om att våldta spädbarn”. Även partiledaren Annie Lööf, 37, har haft Facebook-kontakt med pedofilen.