Agneta Sjödins härliga närkontakt med en bäver

Äntligen lycklig igen.
Agneta Sjödin har haft en tung tid men nu kommer vändningen.
Och det är närkontakten med en bäver som gör programledaren lycklig.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2020-12-02 kl 15:30 |

ProvaPremium

Agneta Sjödin, 53, har haft en något omtumlande tid det senaste året. Hon dumpades tvärt av tidigare pojkvännen Martin Lamprecht, 57, som kände att han inte orkade ha ett distansförhållande med den vackra och populära programledaren.

Göteborgaren Lamprecht såg ingen annan utväg än att göra slut och Agneta Sjödin var ensam igen.

Bild 1 av 7

Agneta Sjödins härliga närkontakt med en bäver förändrar allt för programledaren.
Bild 2 av 7

Agneta Sjödin blev dumpad av pojkvännen Martin Lamprecht och förtvivlan var stor.
Bild 3 av 7

När dottern Maja Strömstedt bröt upp och lämnade sin mor blev Agnetas tillvaro ännu tyngre.
Bild 4 av 7

Nyligen blev Agneta Sjödin smärtsamt påmind om hur ex-fästmannen Niklas Strömstedt hindrade henne från att förverkliga sig själv.
Bild 5 av 7

Agneta Sjödins förhållande med Claes "Finans-Claes" Bahri är lite känsligt givet det faktum att han är ex-pojkvän till Dominika Peczynski. Dominika är viljestark men samtidigt en vidsynt person så hon har givit sin välsignelse till att programledaren och finansmannen träffas men inte i alltför stor utsträckning.
Bild 6 av 7

Här berättar Agneta Sjödin om vändningen i tillvaron. Underskatta aldrig en bävers förmåga att få dig att må bättre.
Bild 7 av 7

Bävrar är en familj med vattenlevande däggdjur i ordningen gnagare. Familjen omfattar idag endast släktet Castor med de två arterna europeisk bäver och amerikansk bäver, allt tyder på att det var en europeisk bäver som hade närkontakt med Agneta Sjödin.

I samma veva lämnade dottern Maja Strömstedt, 22, hemmet och sökte istället lyckan i USA där hon försöker slå sig fram och göra en karriär inom musiken. När Agneta Sjödin nyligen var med i ”Anders knackar på” blev det uppenbart att programledaren drabbades av en smärtsam insikt att dottern definitivt klippt navelsträngen och lämnat mammas famn för att försöka bygga sin egen tillvaro och sitt liv.

Dessutom bär Agneta Sjödin fortfarande på tunga minne från förhållandet med Niklas Strömstedt, 62. Hon berättade att hon hade chans att få en roll i en James Bond-film men Agneta valde att inte ens provfilma då hon var övertygad om att Niklas ”inte skulle tycka om det”, vilket Stoppa Pressarna har rapporterat om.