Mest läst just nu:

Dödshot

Hasse Aro tvingad till livvaktsskydd efter dödshot

Ett otäckt hot.
Nu avslöjar Hasse Aro att han skulle dödas.
Programledaren var uppförd på en dödslista som polisen hittade.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2022-06-08 kl 17:41 |

ProvaPremium

Hasse Aro, 63, har haft en lång och framgångsrik karriär. En gång i tiden arbetade han faktiskt på SVT men det är framför allt TV3 och ”Efterlyst” vi förknippar honom med. ”Efterlyst” är det program med samma programledare som sänts längst i svensk tv-historia.

Efter ett kortare mellanspel på TV4 är han nu tillbaka på TV3 och fortsätter träget leda det angelägna programmet som bidrar till att svåra brott blir uppklarade.

Bild 1 av 7

Hasse Aros namn var med på en kriminell persons dödslista och programledaren fick livvaktsskydd.

Bild 2 av 7

Hasse Aro gör ett strongt jobb i "Efterlyst".

Bild 3 av 7

Hasse Aro och hustrun Anna vimlar gärna. De bägge är mycket sociala.

Bild 4 av 7

Här är Hasse Aro på "Kristallen"-galan.

Bild 5 av 7

En rasande och fräsande Hasse Aro pekar finger och skriker åt en familjefar efter ett bråk på en bensinmack. Ibland måste man få bli arg.

Bild 6 av 7

Anna och Hasse Aro är uppskattade i sällskapslivet.

Bild 7 av 7

Hasse Aro har haft en lång och framgångsrik karriär.

Hasse Aro har vid flera tillfällen belönats med tv-priset Kristallen och han har även varit framgångsrik som producent av flera tv-program, bland annat ”Robinson”.

Att leda ”Efterlyst” är dock inte helt riskfritt. Hasse Aro är en man med integritet som inte räds för att säga vad han tycker – det har givit honom fiender, farliga fiender.

Nu avslöjar Hasse Aro sanningen om dödshoten som riktas mot honom. I podcasten ”Tv-fabriken” berättar programledaren att polisen kontaktat honom då en fånge i fängelset skrivit upp honom på sin ”dödslista”.

– Polisen ringde en gång om att jag stod på någon dödslista som någon hade skrivit på ett fängelse. Det var jättelänge sedan. Jag hade säkerhetsvakter i inte ens en dag, sen orkade jag inte längre, säger Hasse Aro, rapporterar Hänt.