Helt slut mellan Filip Lamprecht och Peg Parnevik

Nu råder ingen tvekan längre.
Det är slut mellan Filip Lamprecht och Peg Parnevik.
Stoppa Pressarna kan avslöja de nya bevisen som definitivt fastslår att kändisförhållandet är historia.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Emma Andersson

| 2021-04-25 kl 05:32 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna har i flera artiklar rapporterat om kärleks- och otrohetsryktena som omgivit Filip Lamprecht, 24, och Linn Hegdal, 25, i årets upplaga av ”Let’s Dance”.

Det bildsköna paret uppges ha haft en het samvaro i replokalen och en förtvivlad Peg Parnevik, 25, vädjade till folk att sluta spekulera om ett förhållande mellan hennes pojkvän och hans sexiga danspartner.

Bild 1 av 5filip lamprecht definitivt slut stor 1 - Stoppa Pressarna

Det är över nu. Stoppa Pressarna kan avslöja att det är definitivt slut mellan Filip Lamprecht och Peg Parnevik.
Bild 2 av 5filip lamprecht definitivt slut stor3 - Stoppa Pressarna

Kristin Kaspesen söttar sin son efter uppbrottet från Peg. Kristin är även personlig vän med Linn Hegdal och den blonda programledaren lär hålla tummarna för att hennes stilige son ska få till det med sin vackra danspartner.
Bild 3 av 5filip lamprecht definitivt slut stor1 - Stoppa Pressarna

Mia Parnevik gick ut öppet och uppmanade sina följare att röta på Keyyo och mot Filip i den avgörande duellen.
Bild 4 av 5filip lamprecht definitivt slut stor2 - Stoppa Pressarna

För fyra dygn sedan la Linn Hegdal ut den här bilden på sin pojkvän Jacob Persson. Det kan vara en avledande manöver eller för att hon vill visa att hon ännu inte övergivit honom för Filips skull.
Bild 5 av 5filip lamprecht linn peg stor 2 - Stoppa Pressarna

Mia Parnevik har förklarat krig mot Filip Lamprecht. Frågan är nu om Kristin Kaspersen kommer kunna hålla sig lugn.

Men spekulationerna var inte grundlösa – nu kan Stoppa Pressarna avslöja att det verkligen är slut mellan Peg och Filip.

I senaste veckofinalen tvingades Filip och Linn att duellera mot Kristina ”Keyyo” Petrushina, 24, och hennes partner Hugo Gustafsson, 23.

I duellen är det bara tittarnas röster som avgör och Mia Parnevik, 53, – Pegs mamma – gick ut på Instagram och uppmanade följarna att rösta på Keyyo – hon gick alltså emot Filip Lamprecht som har varit tillsammans med hennes dotter i över fyra år.

– Har blivit bästa vän med Keyyo och är stolt över dig. Rösta på Keyyo, skriver Mia Parnevik som därmed vill att Filip Lamprechts ska kastas ut ur ”Let’s Dance”.

Och även Peg Parneviks lillasyster Penny Parnevik, 24, uppmuntrar till utröstning av Filip, hon stöttar mammas inlägg med emojis i form av applåder.

En följare ifrågasätter det rimliga i att Mia Parnevik gör allt hon kan för att Filip Lamprecht ska åka ur kändistävlingen.

– Ska vi inte rösta på din svärson?, undrar följaren i kommentarsfältet.

Mia Parneviks attack mot Filip Lamprecht är inte det enda ovedersägliga beviset på att det är över mellan den stilige kändissonen och Peg Parnevik.

Stoppa Pressarna kan även avslöja att Peg Parnevik har avföljt Filip Lamprecht på Instagram  – sångerskan vill inte ha med sin tidigare pojkvän att göra längre överhuvudtaget.

Bara för att det är slut mellan Peg och Filip ska dock inte de som är romantiskt lagda ropa hej och utgå från att Kristin Kaspersens, 51, son har blivit tillsammans med Linn Hegdal.

För fyra dygn sedan lade danserskan upp en bild på Instagram där hon sitter tillsammans med pojkvännen Jacob Persson, 26, i solen och njuter.

– Solen är ju här varje dag nu och snart ska vi handla möbler till vår balkong och jag är så taggad på att sitta där. På VÅR balkong och dricka kaffe/vin/saft/annat och bara vara. Alltså vilken grej, skriver Linn Hegdal på Instagram.

Även om Filips tidigare svärmor Mia Parnevik har tagit sin hand ifrån honom och nu fylls av hat gentemot honom så kan den stilige kändissonen trösta sig med att han får ett fint stöd av mamma Kristin Kaspersen.

– Sååå fantastisk bra! Galet bra! Magi! Vi röstar !!! Ni ska vara så stolta! Jag är iallafall GALET stolt över er, skriver Kristin Kaspersen på sonens Instagram-konto.

Har ni tips om Filip Lamprecht och Linn Hegdal? Har ni tips om Peg och Mia Parnevik? Har ni bilder? Hör av er till Stoppa Pressarna här! Ni är garanterade anonymitet och skyddade som källor i enlighet med grundlagen.