Helt slut mellan Filip Lamprecht och Peg Parnevik

Nu råder ingen tvekan längre.
Det är slut mellan Filip Lamprecht och Peg Parnevik.
Stoppa Pressarna kan avslöja de nya bevisen som definitivt fastslår att kändisförhållandet är historia.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Emma Andersson

| 2021-04-25 kl 05:32 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna har i flera artiklar rapporterat om kärleks- och otrohetsryktena som omgivit Filip Lamprecht, 24, och Linn Hegdal, 25, i årets upplaga av ”Let’s Dance”.

Det bildsköna paret uppges ha haft en het samvaro i replokalen och en förtvivlad Peg Parnevik, 25, vädjade till folk att sluta spekulera om ett förhållande mellan hennes pojkvän och hans sexiga danspartner.

Bild 1 av 5

Det är över nu. Stoppa Pressarna kan avslöja att det är definitivt slut mellan Filip Lamprecht och Peg Parnevik.
Bild 2 av 5

Kristin Kaspesen söttar sin son efter uppbrottet från Peg. Kristin är även personlig vän med Linn Hegdal och den blonda programledaren lär hålla tummarna för att hennes stilige son ska få till det med sin vackra danspartner.
Bild 3 av 5

Mia Parnevik gick ut öppet och uppmanade sina följare att röta på Keyyo och mot Filip i den avgörande duellen.
Bild 4 av 5

För fyra dygn sedan la Linn Hegdal ut den här bilden på sin pojkvän Jacob Persson. Det kan vara en avledande manöver eller för att hon vill visa att hon ännu inte övergivit honom för Filips skull.
Bild 5 av 5

Mia Parnevik har förklarat krig mot Filip Lamprecht. Frågan är nu om Kristin Kaspersen kommer kunna hålla sig lugn.

Men spekulationerna var inte grundlösa – nu kan Stoppa Pressarna avslöja att det verkligen är slut mellan Peg och Filip.

I senaste veckofinalen tvingades Filip och Linn att duellera mot Kristina ”Keyyo” Petrushina, 24, och hennes partner Hugo Gustafsson, 23.

I duellen är det bara tittarnas röster som avgör och Mia Parnevik, 53, – Pegs mamma – gick ut på Instagram och uppmanade följarna att rösta på Keyyo – hon gick alltså emot Filip Lamprecht som har varit tillsammans med hennes dotter i över fyra år.