Hyresvärden tvingade bort Kristin Kaspersen

Hon hade inget val efter att bostadsbluffen avslöjats.
Hyresvärden fick nog och hörde av sig till Kristin Kaspersen.
Programledaren tvingades skriva sig där hon egentligen bor.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jennifer Erixon

| 2021-01-21 kl 10:53 |

ProvaPremium

Kristin Kaspersens, 51, mystiska jonglerande med bostäder och folkbokföring har belysts i en serie artiklar av Stoppa Pressarna.

Programledaren avslöjades med att ha en hyresrätt på Lästmakargatan på Norrmalm i Stockholm medan hon i själva verket bor i en bostadsrätt på Nybrogatan.

Bild 1 av 6

Hyresvärden Fabege tvingade Kristin Kaspersen att göra rätt för sig efter Stoppa Pressarnas avslöjande om bostadsbluffen.
Bild 2 av 6

Här promenerar Kristin Kaspersen på Nybrogatan, inte långt från bostadsrätten där hon bott i tre år samtidigt som hon är skriven i en hyresrätt på Lästmakargatan.
Bild 3 av 6

Här sitter Kristin Kaspersen och fikar mittemot fastigheten hon bor i.
Bild 4 av 6

Till vänster ser vi porten till Kristin Kaspersens bostadsrätt, till höger ser vi porten till hyresrätten hon varit skriven.
Bild 5 av 6

Till vänster ser vi Kristin Kaspersens lägenhet på Östermalm där hon bor, till höger hyresrätten där hon varit skriven ända till Stoppa Pressarna avslöjade fifflandet.
Bild 6 av 6

Här intervjuas Kristin Kaspersen i sitt kök i bostadsrätten på Östermalm, till höger ser vi henne skynda iväg på Nybrogatan.

Den blonda halvnorskan har varit folkbokförd i hyresrätten på 77 kvadratmeter samtidigt som hon har haft sin huvudsakliga dygnsvila i den nästan 100 kvadratmeter stora bostadsrätten på Östermalm.

Skatteverkets regler och lagstiftningen är tydlig: man ska vara folkbokförd där man har sin huvudsakliga dygnsvila vilket inte varit fallet med Kristin Kaspersen. Hyresvärden Fabege, som av någon mysteriös anledning försett tv-kändisen med en hyresrätt, blev varse om programledarens egoistiska upplägg i bostadsbristens Stockholm tack vare Stoppa Pressarna.