Idolerna Miriam Bengtsson och Gabriel Alares om kärlekslivet

Från okända till idoler med hela svenska folket – inom loppet av någon månad. Nu avslöjar två av årets ”Idol”-finalister allt om sina kärleksliv.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

TImo Lahti

| 2013-10-08 kl 07:01 |

ProvaPremium

Väljer du att ta steget in i kändisvärlden får du räkna med att intresset för ditt privatliv ökar. Nu öppnar ”Idol”-finalisterna Miriam Bengtsson, 19, och Gabriel Alares, 30, upp för Aftonbladet Klick och berättar allt om sina respektive förhållanden.

Den glada tjejen med det långa, röda håret. Så känner vi igen Miriam bland årets ”Idol”-finalister. Innan hon sökte till musiktävlingen deltog hon i en annan talangjakt i samma kanal, ”X factor”, där hon även fann kärleken.

Miriam och pojkvännen valde länge att hålla kärleken hemlig, men nu avslöjar hon att den 19-åriga pojkvännen heter Jeremie Yumba och är med i gruppen JEM.

– Vi har varit tillsammans i runt sju månader och träffades under ”X factor” förra året. Vi blev vänner först men sedan växte kärleken fram, berättar hon.

Men Miriam är inte den enda ”Idol”-finalisten som funnit kärleken. Charmtrollet Gabriel är nybliven sambo med flickvännen Felicia Eliassen, 21.

Paret ska ha träffats i en bar som han arbetade i innan hans ”Idol”-resa började:

– Jag la märke till henne med en gång. Hon kom in på ett sätt som ingen annan – höll huvudet högt, tog sig i håret och utstrålade självsäkerhet, förklarar han.

Båda idolernas medverkan i tävlingen stöttas av deras respektive. Miriams pojkvän syns ofta i publiken och uppmanar sina följare på Instagram att ringa och rösta.

I Gabriels fall var det flickvännen som övertalade honom att söka från början.

– En av Felicias systrar skulle söka och efter att de köat några timmar gick en ung tjej därifrån så jag kunde ta hennes armband. Jag var förkyld som en gris, hostade upp allt möjligt och hade knappt sovit en blund den natten, berättar han för Klick.

Bild 1 av 4idol1 3 - Stoppa Pressarna

"Idol"-finalisterna berättar om sina förhållanden.
Bild 2 av 4idol6 1 - Stoppa Pressarna

Årets "Idol"-finalister.
Bild 3 av 4idol4 1 - Stoppa Pressarna

Miriam är tillsammans med Jeremie Yumba från gruppen JEM.
Bild 4 av 4idol5 1 - Stoppa Pressarna

Gabriel med flickvännen Felicia Eliassen. Foto: Instagram