Isabella ”Blondinbella” Löwengrip om den tuffa mobbningen i skolan

Idag driver hon fyra företag och tar ut en månadslön på 40 000 kronor. Men i skolan var det desto tuffare för Isabella ”Blondinbella” Löwengrip.
– Jag blev mobbad och fick huvudet spolat i toaletten, berättar hon i podcasten ”Värvet”.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2014-10-20 kl 07:21 |

ProvaPremium

Redan som 14-åring flyttade Isabella, 23, till en egen lägenhet för att komma bort från sina föräldrar. Hennes föräldrar skilde sig tidigt och hon tvingades länge ta ansvar för både sin egen och sina syskons uppväxt.

I samma veva startade hon bloggen ”Blondinbella” där hon målade upp den partyglada personen med många vänner som hon ville vara istället för den mobbade personen hon var i skolan. Orsaken till mobbingen var att hon led av svåra problem med sin hy, berättar hon i intervjupodcasten ”Värvet”.

Bild 1 av 2lowengrip4 - Stoppa Pressarna

Skolan var tuff för Isabella Löwengrip. Hon mobbades av sina klasskompisar genom att få bollar kastade i huvudet vilket ledde till hjärnskakning och fick huvudet spolat i toaletten.
Bild 2 av 2lowengrip5 - Stoppa Pressarna

Idag är Isabella lycklig med sin Odd Spångberg. Paret har sonen Gillis tillsammans och väntar tillökning till våren.
– Jag hade mycket akne i mina tonår. Det var det jag mobbades för. Jag formade karaktären Blondinbella på nätet, och låtsades att jag hade varit på fester jag inte hade varit på, säger hon enligt Aftonbladet.

Hon berättar att hon inte hade några vänner och tvingades utstå att få basketbollar i huvudet på idrottslektionerna och att bli knuffad mellan skåpen i skolkorridoren. Ibland blev hon förnedrad genom att få huvudet spolat i toaletten.
– Det var skittuft, verkligen. Jag gick hem och kände mig som ett missfoster, säger Isabella.

Idag har bloggaren och entreprenören lagt de tuffa åren bakom sig. Hon har istället valt att alltid se det ljusa i tillvaron och ser sig själv som en lycklig och positiv person. Isabella berättar att hon vägrar att se sig själv som ett offer eller att hon inte duger.