Isabella ”Blondinbella” Löwengrip väntar sitt andra barn!

Glädjetårarna rinner ner för kinderna på Isabella Löwengrip. Hon och maken Odd Spångberg ska bli föräldrar för andra gången.
– Jag är gravid igen! Gillis ska få ett syskon, skriver hon på sin blogg.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jonathan Johansson

| 2014-10-01 kl 07:37 |

ProvaPremium

Det var på tisdagen Isabella ”Blondinbella” Löwengrip, 23, avslöjade den glada nyheten.

Se sent som i november förra året fick bloggaren och maken Odd, 26, sonen Gillis, och i april får han ett syskon.

Bild 1 av 2gravid1 5 - Stoppa Pressarna

Blondinbella ska bli mamma igen!
Bild 2 av 2gravid4 3 - Stoppa Pressarna

Hon avslöjade den glada nyheten i sociala medier.
– Herregud, tårarna rinner bara för att jag skriver om det. Det är så himla stort och häftigt och vi är så lyckliga och förväntansfulla, skriver hon på sin blogg, enligt Aftonbladet.

Att hålla på nyheten ska enligt Isabella ha varit en pärs, men hon och maken bestämde sig ändå för att vänta till efter vecka 12:
– Vi var på ultraljudet idag och såg att allt såg bra ut så nu efter vecka 12 kan jag slappna av och njuta på riktigt av det lilla undret på 5 centimeter i min mage.

Parets första graviditet kom som en överraskning, men den här gången verkar det vara planerat. På sin Facebooksida rekommenderar hon bland annat en app för planerad graviditet där du enkelt kan räkna ut när du har ägglossning.
– Med Gillis tog det lång tid att bli gravid och jag orkade inte hålla på med ägglossningstest som ändå aldrig visade positivt så därför blev den här termometern och appen perfekt, vi prickade in två ägglossningar och jag blev gravid efter andra ägglossningen. Fantastiskt, skriver hon.