Jan Emanuel flydde i Ferrarin efter spritdrama

Sicket drama.
Jan Emanuel Johansson är inte bara ett muskelknippe och mångmiljonär.
Han är även en ansvarsfylld medborgare som inte tvekar att göra en samhällsinsats – Stoppa Pressarna kan avslöja att den välbyggde entreprenören ryckte in och städade upp efter en allvarlig och vådlig spritincident på Östermalm.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Johan Bergström

| 2021-09-04 kl 20:16 |

ProvaPremium

Jan Emanuel Johansson, 47, är just nu högaktuell.

Den välbyggde miljonären med de imponerande bicepsen och det imposanta skägget står till förfogande att ta över som partiledare och statsminister efter Stefan Löfven, 64.

Bild 1 av 10

Jan Emanuel Johansson flydde i sin röda Ferrari med en ung blondin vid sin sida efter spritdramat på Östermalm i Stockholm.
Bild 2 av 10

Bakluckan på en vit Mercedes Suv öppnades under färd och spritkassar föll ut mitt på gatan.
Bild 3 av 10

Mercedesföraren märkte inget utan körde vidare utan sin nyinköpta alkohol.
Bild 4 av 10

Jan Emanuel tog en mysfika med den unga blondinen på trendiga caféet Joe and the Juice och blev vittne till dramat.
Bild 5 av 10

Den rådige miljonären ryckte ut med en sopkvast och röjde upp på gatan, en samhällsinsats för det gemensammas bästa – helt i enlighet med "Robinson"-vinnarens socialdemokratiska ideologi.
Bild 6 av 10

Uppmärksamheten i samband med spritdramat blev emellertid Jan Emanuel övermäktig och han flydde platsen med en rivstart i sin röda Ferrari.
Bild 7 av 10

Vid Jan Emanuels sida i den häftiga sportbilen satt den unga blondinen. Om hon var imponerad av Jan Emanuel före spritdramat kan vi bara ana vad hon känner efter hans rådiga och osjälviska ingripande med sopkvasten.
Bild 8 av 10

Jan Emanuel var fokuserad på att komma iväg från platsen för dramat och han hade inte möjlighet att konversera den unga blondinen.
Bild 9 av 10

Jan Emanuel väcker uppmärksamhet med sin maskulina kroppsbyggnad och framtoning och sina fräsiga fordon.
Bild 10 av 10

Jan Emanuel är en favorit hos Stoppa Pressarna och vi stöttar officiellt hans kandidatur som ny partiledare för Socialdemokraterna. Medge att det vore häftigt om han blev statsminister.

Nu återstår att se om den tidigare ”Robinson”-vinnaren och riksdagsledamoten verkligen blir Socialdemokraternas nya ledare – Stoppa Pressarna har ju redan avslöjat att det blir finansminister Magdalena Andersson, 54, som tar över rodret och ska styra skutan Sverige.

För Jan Emanuel är det dock inte livsavgörande om han blir statsminister över konungariket Sverige. Den frimodige företagaren är redan en etablerad mångmiljonär och framgångsrik entreprenör inom framförallt missbrukarvård.

Pengar eller ej, först och främst är Jan Emanuel en engagerad samhällsmedborgare med ett starkt rättvisepatos.