Jan Guillous babian-ilska mot Felix Herngren

Nu går alfahannen med silvermanen till attack mot den vekare primaten.
Jan Guillou tycker Felix Herngren är en riktig pajas till jägare.
Författaren imponeras inte av tv-mannens blodiga babianjakt.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2021-04-10 kl 09:33 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna har rapporterat om raseriet mot Felix Herngren, 54, efter tv-mannens nöjesjakt på oskyldiga babianer i Sydafrika.

Underhållarens följare är inte imponerade och kallar honom ”djurplågare” och att han ger uttryck för ”sadism” som ägnar sig åt troféjakt.

Bild 1 av 7

Passa dig Felix Herngren! Jan Guillou är på krigsstigen efter tv-mannens blodiga troféjakt på hotade djur.
Bild 2 av 7

Felix Herngren dödade två babianer och lät stoppa upp dem. Kanske det var en unge som blev av med sin mamma som tv-mannen satte en kula i?
Bild 3 av 7

Felix Herngren är likt en hare alldeles för räddhågsen för att ta debatten med den kraftfulle skriftställaren Jan Guillou.
Bild 4 av 7

Babianer är inte speciellt skygga av sig så Felix Herngren kan ha avrättat djuren på nära håll. Kanske med ett skott i ansiktet?
Bild 5 av 7

Felix Herngren är med i familjeprogrammet "Masked singer". TV4 verkar tycka det är ok att exponera små barn med blodiga nöjesjägare på bästa sändningstid.
Bild 6 av 7

Ensam är stark. Jan Guillou har inte många vänner, men han har integritet. Han fördriver ofta sina dagar i solitär kontemplation vid en bardisk.
Bild 7 av 7

Jan Guillou och Leif GW Persson var en gång i tiden goda vänner. Numera bråkar de så fort de får möjlighet och Guillou ger sig på även professorn i intervjun där han anklagar Läckberg för lögn.

Nu ger sig författaren Jan Guillou, 77, in i debatten och den ärrade jägaren med de imposanta överarmarna är inte nådig i sin sågning av den lite spädare multimiljonären Herngren som just nu är aktuell i TV4:s ”Masked singer”.