Jenny Strömstedt i bråk med TV4-kollegorna

Jenny Strömstedts totala sågning av sina kollegers hårda arbete.
Nu går programledaren till attack.
Och hon gör det brutalt.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Gittan Larsson

| 2019-08-17 kl 08:25 |

ProvaPremium

Programledaren Jenny Strömstedt, 47, är en av TV4:s tyngre medarbetare.

Hon leder det populära ”Brottsjournalen” tillsammans med ikonen Leif GW Persson, 74, och hon är också en uppskattad profil i ”Nyhetsmorgon” tillsammans med Steffo Törnquist, 63.

Bild 1 av 6jenny stromstedt attackerad stor 2 - Stoppa Pressarna

Jenny Strömstedt har hamnat i skottgluggen efter att hon förminskat sina kollegers insatser på jobbet.
Bild 2 av 6jenny stromstedt penis stor4 1 - Stoppa Pressarna

Jenny Strömstedt och Niklas Strömstedt är flitiga vimlare.
Bild 3 av 6jenny stromstedt kris stor 2 - Stoppa Pressarna

Jenny och Niklas Strömstedt har varit gifta sedan 2011. De träffades på ett ytterst romantiskt sätt då Niklas räddade Jenny från att få fallande istappar i huvudet.
Bild 4 av 6jenny stromstedt hot stor3 - Stoppa Pressarna

Jenny Strömstedt har tidigare utnyttjas av bedragare på nätet men nu har hon ställt till det på egen hand genom ett inlägg på nätet.
Bild 5 av 6jenny stromstedt fight gw stor 1 - Stoppa Pressarna

Jenny Strömstedt leder "Brottsjournalen" tillsammans med Leif GW Persson. Paret har dock inte den där riktigt hjärtliga kemin mellan varandra.
Bild 6 av 6jenny stromstedt korrupt stor - Stoppa Pressarna

Jenny Strömstedt menar att "alla priser är egentligen korrumperade skitpriser". Uttalande ter sig lite ironiskt då Jenny Strömstedt anklagats av DN:s Johan Croneman för korruption med sitt vurmande för låtsas-konferensen "Brilliant Minds" i Stockholm.

Dessutom gör Jenny emellanåt galor och under valrörelsen mötte hon partiledarna och hon ledde även partiledardebatten som hölls i Gävle.

Jenny Strömstedt är en priviligierad och framgångsrik person men emellanåt kanske hon glömmer att producera tv är ett lagarbete.

I samband med att nomineringarna till tv-priset ”Kristallen” blev klara visar det sig att den blonda stockholmskan är nominerad till hela tre priser i två olika nomineringar.

Men istället för att bli genuint glad väljer hon att såga priserna och därmed alla medarbetare som har slitit hårt för att Jenny ska få fronta de nominerade produktionerna och få mest betalt av alla inblandade.