Jenny Strömstedt i spritbråk med krogpersonal

Ska det aldrig ta slut?
Nu har Jenny Strömstedt hamnat i ett spritbråk med krogpersonal.
Samtidigt förföljs programledaren på nätet av rykten kring sin alkoholkonsumtion.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2019-12-18 kl 12:52 |

ProvaPremium

Jenny Strömstedt, 47, har haft en turbulent höst.

Hon har anklagats för att bluffa om ett överfall där programledaren attackerades av den så kallade ”Jenny-mannen”. Tack vare Stoppa Pressarnas grävgrupp som kunde hitta den mytomspunna polisanmälan i fallet fick Jenny Strömstedt dock en viss upprättelse.

Bild 1 av 8

Programledaren Jenny Strömstedt hamnade i ett spritbråk med krogpersonal.
Bild 2 av 8

Det var det här inslaget som retade TV4-tittarna då man menade att Jenny och sommelieren Maya Samuelsson vurmade för mycket för alkohol. Maya Samuelsson har tidigare tjänstgjort som krogpersonal på Pepe's Bodega i Båstad och har rimligen erfarenhet av tidigare spritbråk.
Bild 3 av 8

Steffo Törnquist har till och med skrivit en bok som heter "Sprit". Jennys kollega gör ingen hemlighet av sin kärlek till rusdrycker.
Bild 4 av 8

Nyligen var Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist på ett mysigt julbord med sina respektive.
Bild 5 av 8

Steffo Törnquist är mycket god vän med både Jenny och hennes make Niklas Strömstedt.
Bild 6 av 8

De bägge paren brukar alltid äta julbord tillsammans.
Bild 7 av 8

Den så kallade "Jenny-mannen" är fortfarande på fri fot. Stoppa Pressarna har med hjälp av en skolad akademiker låtit sammanställa en gärningsmannaprofil.
Bild 8 av 8

En pensionerad polis har tagit fram en fantombild av den så kallade "Jenny-mannen". Ser ni honom så kontakta omedelbart polisen då mannen bedöms vara mycket farlig.

”Jenny-mannen” är fortfarande på fri fot och Stoppa Pressarna har erbjudit en belöning på 250 000 kronor för ett avgörande tips som leder till en lagakraftvunnen dom.

Men Jenny Strömstedts senaste tid har präglats av all slags möjlig turbulens och Stoppa Pressarna kunde nyligen avslöja att programledaren pekas ut som alkoholist av en man som förföljer henne på nätet.

Den så kallade ”Jenny-stalkern” hävdar att TV4-profilen har alkoholproblem, har Jenny själv berättat.

Och det är inte bara ”Jenny-stalkern” som reagerar kring programledaren och hennes relation till rusdrycker. Nyligen var Jenny Strömstedt programledare för ”Nyhetsmorgon” där hon ledde ett inslag kring alkoholhaltiga drycker till julbordet.