Jessica Almenäs: ”Jag vill ha en hemmaman”

Jessica Almenäs lyckades inte kombinera karriären med familjelivet.

Efter uppbrottet från norske expojkvännen vill hon nu ha en hemmaman.

– Annars kommer det inte att funka, säger TV4-profilen.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jennifer Erixon

| 2014-07-23 kl 13:13 |

ProvaPremium

Det var i våras som Jessica 38, separerade från norske hoppryttaren Tony Andrén Hansen, 35, som hon har sonen Dylan, 4, med.

Sju års pendlande mellan jobb i Sverige och familjen i Norge tärde på Jessica, inte minst då hon har sonen Jack, 8, med exmaken Johan Edlund i Sverige också. Och till slut kraschade förhållandet.

Bild 1 av 4jessica stor3 7 - Stoppa Pressarna

Jessica Andersson hoppas att hennes nästa kärlek gillar att vara hemma.
Bild 2 av 4jessica stor2 9 - Stoppa Pressarna

Här är hon med expojkvännen Tony Andrén Hansen.
Bild 3 av 4jessica stor4 5 - Stoppa Pressarna

Jessica lyckades inte kombinera familjelivet med jobbet på TV4 och "Let's Dance", som hon leder tillsammans med David Helenius.
Bild 4 av 4jessica stor1 9 - Stoppa Pressarna

Hon var tidigare sambo med sportjournalisten Johan Edlund.
– Tre dagar på ett ställe, resa en dag, tre dagar på ett ställe, resa en dag… Vi var jätteförälskade när vi träffades och då tror man att man löser allting. Det var väl när vi la till ännu en parameter och skaffade barn som det blev ännu svårare rent logiskt, säger Jessica i en intervju med Mama enligt Hänt Extra och Se & Hör.

Programledaren har flera år kvar på sitt kontrakt med TV4 och Tony har sin karriär i Norge. Jessica fick helt enkelt välja sig själv framför familjen i Norge.
– Om Tony inte vill bo i Sverige får jag respektera det, men jag kanske inte kan offra min egen hälsa på grund av det, säger hon.

Strax efter att uppbrottet blev offentligt hade Jessica en romans med artistern och före detta ”Idol”-deltagaren Sebastian Karlsson, 29, men nu är hon singel igen, skriver Se & Hör.