Kinnamans ex-fru i lesbiskt triangeldrama

Joel Kinnamans ex-fru hann knappt bli lesbisk förrän det blev drama.
Cleo Wattenström har redan lämnat sin kvinnliga stjärn-dj för en annan flickvän.
Nu är den tatuerade svenskan tillsammans med en känd rasta-lesbian.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Johan Bergström

| 2019-05-20 kl 10:05 |

ProvaPremium

Joel Kinnaman, 39, blev snöpligt övergiven av sin hustru Cleo Wattenström, 26, och skilsmässan var ett faktum efter bara tre års äktenskap.

Stoppa Pressarna kunde sedan avslöja att göteborgskan med de exotiska tatueringarna över hela kroppen lämnat den svenska filmstjärnan för en kvinna.

Bild 1 av 7

Det lesbiska triangeldramat för Joel Kinnamans ex-fru Cleo Wattenström är den stora snackisen just nu i gay-kretsarna i West Hollywood. Svenskan har satt full fart i sin lesbiska tillvaro.
Bild 2 av 7

Amber med sin Cleo Wattenström. Rasta-Lesbianen har Youtube-kanalen Amber's Closet som är väldigt aktivistisk i HBTQ-frågor.
Bild 3 av 7

Amber kysser passionerat sin svenska flickvän Cleo Wattenström.
Bild 4 av 7

Joel Kinnaman och Cleo Wattenström var gifta i tre år.
Bild 5 av 7

Stjärn-DJ:n Lauren Abedini lämnades av Cleo Wattenström för rasta-lesbianen.
Bild 6 av 7

Joel Kinnaman fick sitt stora genombrott i Sverige med "Snabba cash" och "Johan Falk"-filmerna. Han är hetaste svensken i Hollywood just nu.
Bild 7 av 7

Joel Kinnaman har nog lite svårt att hänga med i ex-frun Cleo Wattenströms kärlekskarusell. Hon hann knappt bli lesbisk innan hon drogs in i ett triangeldrama som skakar gay-världen i West Hollywood.

Cleos lesbiska äventyr inleddes med Lauren Abedini, 28, en känd DJ med artistnamnet DJ-Kittens. Det blev en het romans fylld med heta känslor. 

Men den lesbiska krutröken i Los Angeles hann knappat lägga sig förrän Cleo lämnade DJ-Kittens för en ny kvinna – och nu skakar triangeldramat de lesbiska innekretsarna i West Hollywood.

Stoppa Pressarna kan avslöja att den svenska tatueringsartisten har ett nytt förhållande med rasta-lesbianen Amber, 33, som försörjer sig som Youtuber.
– De är störtförälskade och kan inte låta bli att ta på varandra när de är ute tillsammans. Cleo och Amber är det hetaste lesbiska power-paret just nu, säger vår källa i Los Angeles och fortsätter: