Relation

Jonas Gardells nya svartsjukebluff mot Mark

Han vet hur en slipsten ska dras.
Jonas Gardell väljer nu medvetet att göra Mark Levengood svartsjuk.
Men allt är en bluff – Stoppa Pressarna kan nu avslöja det hemliga homo-spelet bakom separationen.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-02-13 kl 17:31 |

ProvaPremium

Jonas Gardell, 59, tvekade aldrig. Efter 37 år tillsammans sparkade han ut Mark Levengood, 58, från den över 200 kvadratmeter stora lyxvåningen.

Den finlandssvenske tv-profilen hade missbrukat förtroendet i äktenskapet mellan de bägge gay-ikonerna. Mark Levengood kom helt enkelt för nära en ung kille i skönhetsbranschen.

Bild 1 av 6

Jonas Gardell iscensatte en svartsjukebluff med hjälp av en ung kille för att såra Mark Levengood.
Bild 2 av 6

Jonas Gardell och exet Mark Levengood minglade med kändisarna på QX:s gaygala för ett år sedan. Alla kändisar trodde de var återförenade men det var en intrikat kärleksbluff.
Bild 3 av 6

Stoppa Pressarna har tidigare berättat om hur Jonas Gardell söker tröst och andlig vägledning hos Niklas Strömstedt efter uppbrottet från Mark Levengood.
Bild 4 av 6

Adam Thulin är bara 23 år, nu tjänstgör han som lockbete för att Jonas Gardell ska kunna svartsjukebluffa Mark Levengood.
Bild 5 av 6

Mark Levengood berättar nu med egna ord om när han knarkade hemma hos Jonas Gardell.
Bild 6 av 6

Jonas Gardell tyckte att Mark Levengood missbrukade friheten i äktenskapet.

Han blev så till sig i trasorna över umgänget med ”skönhetskillen” att han gav sig hän i alltför stor utsträckning. Det som hade börjat som lite kravlösa lunchträffar i en skönhetssalong på Östermalm kom med tiden att övergå i något annat – en genuin kärlek började växa fram.

Sveket var för stort

Det var som att Mark Levengood började glömma bort Jonas och istället helt kom att ägna sig åt ”skönhetskillens” väl och ve. Han skämde bort honom och middagarna och presenterna transformerades med tiden till lyxiga weekendresor och romantiska hotellvistelser.