Källa: Otrohet låg bakom Thereses och Glenns uppbrott

Nu kan Glenn Hysén ha fått smaka på sin egen medicin. En insatt källa menar nämligen att fotbollslegendaren, som har ett förflutet av otrohetsaffärer, blivit bedragen av sin före detta fästmö Therese Skoglund.
– Kanske är det någon form av karma, säger källan. 

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jennifer Erixon

| 2015-04-23 kl 14:36 |

ProvaPremium

Det var härom veckan som det uppdagades att Glenn Hysén 55, och hans Therese Skoglund, 35, bestämt sig för att gå skilda vägar.
– Hon är en görgo tjej och en underbar människa. Vi trodde att det skulle funka, men det gjorde det inte, sa Glenn till GT då. 

Bild 1 av 2otrog1 1 - Stoppa Pressarna

Nu menar insatta källor att orsaken bakom uppbrottet mellan Therese och Glenn var en otrohetsaffär.
Bild 2 av 2otrog4 - Stoppa Pressarna

Glenn var otrogen mot sin första fru med Helena som är mamma till Anton Hysén, för att 15 år senare vara otrogen igen med Marie Brogren.

Glenn menade att det handlade om att paret inte delade värderingar om livet, medan Therese skyllde på fotbollslegendens stora intresse för fest.

Men nu uppger källor till Hänt i veckan att det hela handlar om en infekterad otrohetsaffär. Glenn ska genom att ha snokat i sin fästmös mobiltelefon ha fått reda på att hon haft ihop det med en annan, vilket ledde till en katastrof.

Uppgiftslämnaren menar att Glenn nu får smaka på sin egen medicin eftersom han själv har en bakgrund av att ha svårt att hålla sig till en kvinna i taget. Mot sin första fru Kerstin vänstrade han med Helena Hysén för att senare vara otrogen mot henne med Marie Brogren.
– Kanske är det någon form av karma, säger källan.