Mest läst just nu:

Kända tv-parets succé på swingersklubben

Det vackra kändisparet älskar att gå på swingersfest.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja att tv-stjärnorna är väldigt oblyga och tar för sig på träffarna med andra par.
– Jag blev lite chockad att de var så öppna och oblyga, de är ju trots allt väldigt kända, säger en källa.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2020-12-01 kl 08:28 |

ProvaPremium

Den svenska swinger-scenen ligger just nu i lite träda på grund av Coronapandemin. En tröst för tigerhjärtan är att det ser likadant ut över hela världen – från Mexico City till Norrköping.

Att vara swinger i tider av det dödliga kinesiska coronaviruset är ingen lek.

Bild 1 av 5

Det kända paret arbetar båda med tv och det var många som höjde på ögonbrynen när de gjorde entré på swingersklubben.
Bild 2 av 5

Både mannen och kvinnan är väldigt framgångsrika i tv-branschen och de andra sexgästerna blev överraskade av parets stora aptit på partnerbyten.
Bild 3 av 5

Swingerskulturen blir alltmer accepterad och självfallet gör det avtryck även i kändisvärlden. Paren på bild har inget med artikeln att göra.
Bild 4 av 5

Många swingersklubbar har öppet trots coronapandemin. Man jobbar flitigt med handsprit vilket dock ger ett begränsat skydd mot det kinesiska dödsviruset när man utbyter kroppsvätskor.
Bild 5 av 5

Det kända paret har frekventerat både swingersklubbar och mer privata sexfester. Deras kättja har nu blivit en snackis i swingersvärlden och många är framför allt överraskade över mannens stora hängivenhet när det kommer till att tillfredsställa andra män.

Men människan är ju svag i köttet heter det och det är inte alltid lätt att hålla tillbaka sina lustar. Så på vissa parklubbar pågår verksamheten som vanligt, utan social distansering.

Man ser dock till att jobba flitigt med handsprit som dock endast erbjuder ett begränsat skydd när det kommer till att utbyta kroppsvätskor.

Det riktas kritik mot de swingersklubbar som har öppet och mot de fester som arrangeras, men de glada swingerparen försvarar sig med att det är ”farligare åka till Ullared eller badstranden”, enligt en artikel i Aftonbladet.

De senaste åren har swingerskulturen blivit alltmer allmänt accepterad och det sätter naturligtvis ett avtryck även i kändisvärlden. Allt flera personer känner att de numera kan vara mer eller mindre öppna med sin ekivoka hobby.