Yrkesliv

Kändiskvinnans intervju med världsstjärnan stoppad

Det börjar gå ut över jobbet.
Anna och Hans Shimodas omstridda livsstil  verkar påverka deras yrkesutövning.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja att en svensk världsstjärna vägrade låta sig intervjuas av journalistparet – hen ville inte bli associerad med duon.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-12-13 kl 17:28 |

ProvaPremium

Det har blåst upp till storm på Aftonbladet. Stoppa Pressarna avslöjade nyligen att flera av varandra oberoende personer har hört av sig till tidningen om paret Shimodas uppträdande.

Anna Shimoda, 38, och hennes make Hasse, 60, är flitiga och hårt arbetande, men kanske de jobbat för hårt? Och dessutom verkar deras tillvaro vid sidan om jobbet pågå i högsta fart.

Bild 1 av 6Anna Shimoda Nekad Intervju Stor - Stoppa Pressarna

Frågan är nu vad som kommer hända med Anna Shimoda på Aftonbladet.
Bild 2 av 6Anna Shimoda Festfixare Stor - Stoppa Pressarna

Nu kommer larmrapporter till Aftonbladet om paret Hasse och Anna Shimoda. Kändiskvinnan och hennes make påstås ha problem med att sköta sig på olika festfixarens tillställningar.
Bild 3 av 6Anna Shimoda Festfixare Stor2 - Stoppa Pressarna

Johan Petré, här med komikern Nisti Stêrk, har i många år försökt utmana Bindefeld men inte nått ända fram. Petré är personlig vän med paret Shimodas och det är oklart om det är på någon av hans fester som journalistparet ska ha misskött sig.
Bild 4 av 6Anna Shimo Thai Stor3 - Stoppa Pressarna

Varje kväll var paret Shimodas ute och roade sig i Bangkoks famösa nöjesklvarter, vilket även har blivit känt på Aftonbladet.
Bild 5 av 6Anna Shimo Thai Stor2 - Stoppa Pressarna

Paret Shimodas frekventerade flera barer av lite mer barnförbjuden karaktär när de var i Thailand.
Bild 6 av 6anna shimoda ny skada stor4 1 - Stoppa Pressarna

Tre blåtiror på drygt ett års tid. Anna Shimoda är sannerligen otursförföljd.

Under premiärer och kändisevent ska paret Shimodas ha betett sig arrogant och ”divigt”. Kändisar vittnar om att journalistparet kan sitta i en soffa och domdera på tillställningar.

Mystiska kollapser

De inbjudna celebriteterna tvingas komma fram till dem för att bli fotograferade och det finns även påståenden om att Shimodas dricker alkohol i samband med att de är på jobb.

Under en lägre tid har Anna Shimoda haft en stor grad av sympatier och medlidande bland kollegerna på Aftonbladet. Under ett- och ett halvt års tid har kändiskvinnan drabbats av mystiska kollapser och drabbats av tre blåtiror.