Crossdressing

Kändiskvinnans make i kvinnokläder på resa i Italien

Inte för att det är något fel med det – var och en må bli salig på sin fason.
Det kommer nog ändå som en överraskning för många.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja att kändiskvinnans make passade på att bära kvinnokläder under semestern i Italien.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-08-03 kl 11:38 |

ProvaPremium

Frigjort och lite spännande samtidigt som det ändå får anses en bit ovanligt. Att män bär kvinnokläder är dock något som förekommit under lång tid i vår historia.

Redan de gamla grekerna gick ju runt i togor på torget i Aten samtidigt som de formade den västliga civilisationen och utvecklade de sköna konsterna.

Bild 1 av 5Anna Shimoda Kvinnoklader Hans StorNY - Stoppa Pressarna

Kändiskvinnans make kunde inte motstå frestelsen. Han bar sin hustrus kläder under semesterresan till Italien.
Bild 2 av 5Anna Shimoda Kvinnoklader Hans Stor1 - Stoppa Pressarna

Mästertjuven Lars "Lasse-Maja" Molin levde i perioder som kvinna.
Bild 3 av 5Claes Shmidt Stor1 - Stoppa Pressarna

Claes Schmidt / Sara Lund är en förkämpe för transvestiter i Sverige.
Bild 4 av 5anna shimoda ny skada stor3 - Stoppa Pressarna

Kändisjournalisterna och äkta makarna Hans och Anna Shimoda drack alkohol på ett event vid Stureplan före kraschen.
Bild 5 av 5anna shimoda ny skada stor4 1 - Stoppa Pressarna

Tre blåtiror på drygt ett års tid. Anna Shimoda är sannerligen otursförföljd.

På 1700-talet var det väldigt vanligt att se unga män spankulera omkring i rosa sidenplagg dekorerade med blommiga broderier. Den rosa nyansen kom nämligen av den maskulina färgen röd, som betraktades som passionerad och krigisk, skriver sajten Historia.

Vana att klä sig i kvinnokläder

Där kan man även läsa att stickning var ett manligt yrke under medeltiden, som reglerades av skrån, vars medlemmar var högt respekterade medborgare liksom skräddare och smeder.

Under den industriella revolutionen på 1800-talet övertog maskiner mycket av arbetet, och männens intresse för stickandet försvann.

Efter det blev sysslan en hobby för framför allt kvinnor.

Och vi minns alla mästertjuven Lasse-Maja som hade för vana att klä sig i kvinnokläder. Lars “Lasse-Maja” Molin, som dog 1845 i Arboga, var en svensk förbrytare som företog stöldturnéer i främst triangeln Stockholm-Örebro-Västerås.

Han kallade sig från 1809 Lars Molin och fick smeknamnet Lasse-Maja eftersom han periodvis levde som kvinna.

I dagens frigjorda samhälle där vi till och med har tävlingsprogram i SVT med män i drag och där män iklädda kvinnokläder underhåller barn på bibliotek bidrar till att vi blir allt mindre inskränkta och bigotta.

Sedan kommer det alltid finnas bakåtsträvare som inte vågar omfamna den samhälleliga utvecklingen.

Det är allt mer accepterat att män bär kvinnokläder och en pionjär på området är Malmöbon Claes Schmidt, 74, som även är känd som sitt alter ego Sara Lund.

Nöjesprofilen Claes Schmidt kom ut som transvestit 2003 då Kvällspostens framlidne reporter Tony Kaplan avslöjade nyheten.

Sedan dess har Claes Schmidt / Sara Lund blivit en frontfigur för rörelsen och håller ofta föredrag.

Kändiskvinnans make i Italien

Nu kan Stoppa Pressarna avslöja att kändiskvinnan Anna Shimodas, 38, make Hans Shimoda, 59, bar kvinnokläder nyligen när paret var på en välförtjänt semester i Italien.

De bägge stjärnreportrarna är hängivna italofiler. Nyligen var de tillbaka i sitt älskade Italien och njöt under två veckor i landet som givit världen pizza, pasta och vackra sportbilar.

Kändisparets resa började i Rom och Fregene. Därefter bar det av till La Spezia, Porto Venere, Lerici och alla fem Cinque terre-byarna.

Sedan unnade sig Anna och Hasse god mat och dryck i Portofino, Forte Dei Marmi, Lucca och Pisa där man naturligtvis spanade in det berömda lutande tornet.

De bägge frossade i fisk och skaldjur under sin resa och såg även till att peta i sig både vin och öl i tämligen omfattande mängder.

I samband med att man var i byn Corniglia passade Hasse Shimoda på att ta sin hustrus feminina slokhatt, som hon för övrigt inhandlat i Italien; han bar den med både grace och stolthet.

– Älskling ville verkligen jättegärna låna hatt och det fick han ju såklart, skriver Anna Shimoda till bilden där man ser Hans i hatten och han ger även intryck av att vara lite glad i hatten.

Fantastisk panoramautsikt

Det ter sig uppenbart att Hasse är så trygg i sin maskulinitet att det inte bekommer honom det minsta att bära kvinnokläder. Tvärtom. Han ser förtjust ut när han får låna sin hustrus kvinnliga plagg.

Byn Corniglia ligger högt och vackert som den mittersta av de fem fiskebyarna, som utgör Cinque Terre.

Byn ligger på en klippa 193 meter över havet med en fantastisk panoramautsikt och är den minsta och lugnaste av de fem byarna så det var inte så många som såg när Hans Shimoda bar kvinnokläder.

Stoppa Pressarna har inte lyckats utröna huruvida Hasse gick the Full Monty och dressade sig från topp till tå i sin hustrus kläder. Det vore spännande.

Har du bilder eller filmer på Hans Shimoda i kvinnokläder? Tipsa Stoppa Pressarna här! Du är garanterad anonymitet och skyddad som källa i enlighet med grundlagen. Alla tips som leder till publicering arvoderas.