Ken Ring: ”Jag langade droger till Snoop Dogg”

När Snoop Dogg och 50 cent brukade narkotika i samband med deras Sverigespelningar hade de fått drogerna av Ken Ring. Det hävdar han i en ny bok.
– Alla artister som kom levererade jag grejer till, skriver han.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2014-09-11 kl 07:57 |

ProvaPremium

Att Ken Ring, 35, har ett mörkt förflutet är kanske ingen jättenyhet. I samband med att stjärnan härom året medverkade som en av deltagarna i ”Så mycket bättre” framkom bland annat att han rökt och sålt hasch redan som 10-åring.

Men brukandet slutade inte där. I sin nya bok ”Livet” som släpps i slutet av september pekar Ken Ring ut sig själv som langare av narkotika till stora världsartister som 50 cent, Snoop Dogg och James Brown, skriver Aftonbladet.

Bild 1 av 2langa1 3 - Stoppa Pressarna

"Allt knark var mitt" skriver Ken Ring och syftar på det världsstjärnor brukade när de besökte Sverige.
Bild 2 av 2langa4 1 - Stoppa Pressarna

Han pekar bland annat ut 50 cent, Jean Paul och Snoop Dogg som sina kunder.
– När Busta Rhymes, Snoop, Sean Paul och dom andra torskade med gräs – då var det med mitt, skriver han.

Verksamheten pågick under mitten och slutet av 2000-talet i samband med artisternas konserter i Stockholm. Men han ville sällan han pengar i gengäld. Han ville istället utbytea kontakter eftersom rapparens största dröm var att slå igenom i USA.
– Om dom ville ha en femma weed var det inte säkert att de behövde betala. Jag krävde ofta bara att få fem minuter med personen, och då gav jag han drogerna och en cd med beats och förklarade vem jag var och såg till att gå därifrån med en mejladress.