Mest läst just nu:

Kristian Luuk i ny relation med äldre kvinna

Vilken spännande nyhet!
Kristian Luuk har inlett en helt ny relation.
Det är en lite äldre kvinna i samma bransch som programledaren nu får träffa.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Pedro Sanchez

| 2022-01-14 kl 11:06 |

ProvaPremium

Kristian Luuk, 55, är en av våra största programledare.

Hans succé med ”På spåret” är väl känd men genom åren har han haft flera succéer.

Bild 1 av 6

Vilken spännande kombination! Kristian Luuk har inlett en helt ny relation med en lite äldre kvinna som är verksam i samma bransch.

Bild 2 av 6

Carina Berg och Kristian Luuk var gifta i åtta år. Efter skilsmässan har hon blivit en gladare person och numera mår även Kristian bra.

Bild 3 av 6

Det var jobbigt för Kristian Luuk att se Carina Bergs lycka med sin unge trendige fotbollshunk Erik Berg, programledaren valde att avfölja sin ex-make.

Bild 4 av 6

Kristian Luuk tog uppbrottet från Carina Berg hårt och började leva i en slags eremittillvaro.

Bild 5 av 6

Luuk syntes vandra runt på stan, ofta gav hans vandringar ett planlöst intryck.

Bild 6 av 6

Nu är Kristian Luuk glad igen! Han skriver själv om lyckan att få inleda en yrkesmässig relation med Anna Hedenmo (till vänster) som han beundrar. Här är tv-räven Anna Hedenmo i sällskap med programledarkollegan Karin Hübinette.

Privat har det varit lite motigare för den sympatiske tv-mannen som hade svårt att komma över skilsmässan från Carina Berg, 44.

Kristian Luuk har själv vid ett flertal tillfällen berättat om hur tung skilsmässan var. Det var han som blev lämnad efter åtta års äktenskap med Carina Berg.

Och inte blev det lättare för SVT-stjärnan när Carina Berg blev så uppenbart lycklig med sin nya unge trendige fotbollshunk Erik Berg, 33.

Till slut orkade inte Kristian mer och avföljde till och med ex-hustrun på Instagram för att slippa alla hennes lustfyllda uppdateringar.

Som Stoppa Pressarna tidigare rapporterat bestämde sig Kristian Luuk för att leva sitt liv helt isolerad. Han lämnade bara sin lägenhet om han absolut var tvungen och bland annat vittnade grannar om hur Luuk, som odlat ett buskigt helskägg, bara skyggt gick ut om kvällarna.