Kristin Kaspersen hånad av sin danspartner

Nu är hon glömd.
Calle Sterner har gått vidare.
Det är som om Kristin Kaspersen aldrig existerat.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Anders Nilsson

| 2020-03-22 kl 07:03 |

ProvaPremium

Kristin Kaspersen, 50, och Calle Sterner, 30, gjorde succé och var helt överlägsna i förra årets upplaga av ”Let’s Dance”.

Paret tog hem nästan varje veckofinal och i den stora finalen var det aldrig något snack, Kristin och Calle vann den stora glasskon och publikens beundran och respekt.

Bild 1 av 6

Calle Sterner hånar sin forna danspartner Kristin Kaspersen genom sin oblyga hyllning av sin nya partner Sussie Eriksson.
Bild 2 av 6

Calle och Kristin var fantastiskt duktiga på att dansa. Det blev även en del dramatik då Kristin skadades under en repetition.
Bild 3 av 6

Kristin Kaspersen har inte kunnat släppa Calle Sterner men nu kanske hon inser att hon måste gå vidare.
Bild 4 av 6

Calle Sterner och Sussie Eriksson har redan fått en kemi som han aldrig var i närheten av med Kristin.
Bild 5 av 6

Kristin Kaspersen blev rasande av svartsjuka när hon fick reda på vem som var Calles nya partner. Frågan är hur hon reagerar nu när Calle så oblygt hyllar Sussie Eriksson.
Bild 6 av 6

Kristin Kaspersen avbröt semestern i Frankrike efter att de visade sig att Calle Sterners flickvän var där.

Efter ”Let’s Dance” var det som om Kristin Kaspersen blivit besatt av tävlingen och sin danspartner. Den blonda programledaren var helt fixerad och luften gick ur henne totalt när Calle Sterner tog med sig flickvännen på den gemensamma semestern till Frankrike.

Kristin Kaspersen avbröt sin vistelse på den franska Rivieran i förtid när Calles flickvän dök upp och efter det var programledaren som förlorad.

Hon gav ett håglöst och ofokuserat intryck inför sina vänner och även när man studerade Kristins sociala medier blev det uppenbart att hon inte kunde släppa danstävlingen som hade kommit att få en alltför stor betydelse i hennes liv. Hon hade även ytterst svårt att släppa Calle Sterner.