Relation

Kristin Kaspersen om ensamheten efter Nisse Holm

Det är tungt.
Nu öppnar Kristin Kaspersen upp och berättar om sin ensamhet efter att det tog slut med tennis- och padelprofilen Nisse Holm.
Programledaren är singel och vill så gärna ha någon.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-08-20 kl 18:05 |

ProvaPremium

Kristin Kaspersen, 53, har haft otur med kärlekslivet. Hon var tillsammans med den nästan osannolikt stilige bankdirektören Michael Wolf, 60.

Relationen tog dock slut sommaren 2015 då han dumpade den blonda halvnorskan till förmån för PR-kvinnan Lili Assefa, 47. Idag är de bägge lyckligt gifta medan Kristin fortfarande är singel.

Bild 1 av 6

Kristin Kaspersen gör allt hon kan för att komma över Nisse Holm. Nu tar hon upp ämnet ensamhet i sin podcast.
Bild 2 av 6

Nisse Holm är en populär man hos kändiskvinnorna. När Kristin var på semestern sexflörtade han helt öppet med Åsa Vesterlund (längst t.h.).
Bild 3 av 6

Kristin Kaspersen och Nisse Holm påstods ha planerat ett jättebröllop med Björn Borg som bestman. Det blev aldrig av.
Bild 4 av 6

Till en början var allt fantastiskt. Kristin Kaspersen träffade Nisse Holm en nyårsafton på Sturehof i Stockholm.
Bild 5 av 6

Kristin Kaspersen överraskade alla och återförenades nyligen med sin tidigare kärlek. Det var inte Nisse Holm eller Michael Wolf utan Hans Fahlén. Dock bara som vänner.
Bild 6 av 6

Kristin Kaspersen sörjer Lasse Berghagen som var gift med hennes mamma Lill-Babs på 60-talet.

Kristin Kaspersen uppge ha haft en virvlande romans med tennisprofilen Nisse Holm, 53, men efter sex intensiva månader tog det slut.

Rikt socialt liv

Det ska ha varit Nisse som till slut insåg att det blev ohållbart med Kristin – hon hade svårt att förlika sig med tennisprofilens rika sociala liv som inbegriper flera vackra och kända kvinnor.

Sedan drygt ett år tillbaka är Kristin Kaspersen återigen singel. I flera intervjuer har hon förklarat att hon trivs själv men nekar inte heller till att det vore härligt med en man vid sin sida.