Kristin Kaspersen riskerar att bli vräkt efter bostadsbluffen

Snaran dras åt.
Nu riskerar Kristin Kaspersen att bli vräkt från sin hyresrätt som hon bluffat med.
Fastighetsbolaget är redo att agera och tackar Stoppa Pressarna för våra avslöjanden.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2021-01-12 kl 18:18 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna har i flera artiklar avslöjat hur Kristin Kaspersen, 51, bluffar med sitt boende. Programledaren för folkbokförd på en hyresrätt på Lästmakargatan på Norrmalm i Stockholm medan hon i själva verket bor i en bostadsrätt på Nybrogatan på Östermalm.

Stoppa Pressarna exklusiva bilder visar dörrarna till de två lägenheterna och bägge är uppmärkta med ”Kaspersen”. Det kan vara ett brott mot Folkbokföringslagen att vara skriven på den adress där man inte har sin huvudsakliga dygnsvila.

Bild 1 av 6

Nu riskerar Kristin Kaspersen att vräkas av hyresvärden Fabege. Stoppa Pressarnas avslöjande om programledarens bostadsbluff välkomnas av fastighetsbolaget.
Bild 2 av 6

Peg Parnevik bor med Kristin Kaspersens son i lägenheten som står på programledaren. Efter att Stoppa Pressarna började gräva i härvan har man gjort ett taffligt försök till att dölja spåren.
Bild 3 av 6

Kristin Kaspersen rör sig ofta i miljöer på Östermalm och inte på Norrmalm där hon är skriven. Här har hon en het hotellträff med en man i röda byxor.
Bild 4 av 6

Kristin Kaspersen bor i fastigheten till vänster i en bostadsrätt samtidigt som hon har en hyresrätt i porten till höger.
Bild 5 av 6

Här är Kaspersens två lägenheter. Hyresvärden Fabege avser nu att "agera" efter Stoppa Pressarnas avslöjanden.
Bild 6 av 6

Kristin Kaspersen tidigt en morgon på Östermalm, inte långt från den bostadsrätt hon bor i samtidigt som hon är skriven i en hyresrätt.

I hyresrätten som Kristin Kaspersen är skriven på bor i själva verket hennes vuxne son Filip Lamprecht, 23, med sin kända flickvän sångerskan och realityprofilen Peg Parnevik, 25.