Kristin Kaspersens lycka efter återföreningen

Äntligen återförenade på riktigt.
Kristin Kaspersens dröm gick i uppfyllelse.
Hon har återigen fått dansa med Calle Sterner.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Pedro Sanchez

| 2019-11-17 kl 10:25 |

ProvaPremium

Det dröjde närmare sex månader – men nu har de dansat igen. Kristin Kaspersen, 50, fick återigen vara i Calle Sterners, 30, famn.

Kristin Kaspersen är inte bara en uppskattad programledare i TV4. Hon är rasande skicklig på att dans också. Det var aldrig något snack om att hon skulle ta hem ”Let’s Dance” i våras.

Bild 1 av 6

Kristin Kaspersen återförenades äntligen på dansgolvet med Calle Sterner.
Bild 2 av 6

Kristin Kaspersen har verkligen talang för dans.
Bild 3 av 6

Kristin Kaspersen är tacksam för allt Calle Sterner lär henne och paret har setts ett par gånger efter "Let's Dance" men nu var första gången de återigen dansade.
Bild 4 av 6

Kristin Kaspersen åkte med Calle Sterner till Frankrike i somras men hon avbröt semestern i förväg då danspartnerns flickvän dök upp.
Bild 5 av 6

Kristin Kaspersen kom snabbt väldigt nära Calle Sterner.
Bild 6 av 6

Kristin Kaspersen är på väg att bli lyckligare igen efter den tunga perioden.

Vecka efter vecka var programledaren och hennes partner Calle Sterner helt överlägsna i programmet och i finalen mot Magdalena Forsberg, 52, var Kristin aldrig hotad.

För Kristin Kaspersen var det en dröm att få medverka i ”Let’s Dance”.
– Jag är van att vara programledare och kanske hålla tillbaka lite, men den här teaterapan har alltid legat och bubblat inom mig. Och när Calle då skriker ”kom igen, ta ut det, mer kan du”, har jag kunnat släppa loss. Det är så härligt. Han har inte bara lärt mig att dansa utan lockat fram det som finns inuti mig, har Kristin berättat tidigare.