Laila Bagge i tårar efter känslostormen

Det brast för tv- och radioprofilen.
Laila Bagge i tårar efter känslostormen.
Som tur är har hon ett starkt stöd i sin stora trygghet Korosh.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Johan Bergström

| 2019-03-11 kl 13:05 |

ProvaPremium

Laila Bagge, 46, har många strängar på sin lyra.

Den blonda entreprenören är inte bara en omtyckt radio- och tv-profil. Laila driver även framgångsrikt flera andra verksamheter och har exempelvis inte släppt greppet om musikvärlden som hon ursprungligen kommer ifrån. 

Bild 1 av 6

Det blev väldigt känslosamt för Laila Bagge när hennes artist gick till finalen i Melodifestivalen. Hon återfick dock sin inre harmoni efter att trygge Korosh tröstat sin älskade.
Bild 2 av 6

Laila Bagge med artisten Bishara till vänster. De firar att den unge sångaren gått till final i Melodifestivalen där han slutade på andra plats. Tyvärr kunde inte Korosh följa med och fira med Laila.
Bild 3 av 6

Laila Bagge har numera en helt annan harmoni efter att hon träffade Korosh Kananian för fem år sedan.
Bild 4 av 6

Korosh är mycket sportig och väldigt fotbollsintresserad och Laila följer gärna med och kollar på matcher så ofta hon kan.
Bild 5 av 6

Korosh är Laila Bagges stora trygghet i tillvaron.
Bild 6 av 6

Laila Bagge och Korosh på bröllop. Kanske vi får se en romantisk vigsel mellan de bägge snart?

Hon var med och coachade 16-årige Bishara Morad när han tävlade i Melodifestivalen. Den unge talangen slutade på andra plats i finalen med sånger ”On my own” i Friends Arena.

Nu berättar tv-profilen om händelsen som fick henne att gråta under tävlingen när det stod klart att hennes adept hade tagit sig till final.
– Är så oerhört glad, stolt, tacksam, och det går att skriva väldigt många fler känslor här, ord räcker inte till över vad jag känner för Bishara och hans framförande i melodifestivalen förra veckan, skriver Laila Bagge på sin blogg, rapporterar Hänt.