Laila Bagges dödshälsning till sina barn

Om Laila Bagge skulle dö behöver hennes söner inte oroa sig för att aldrig få se mamma mer. Hon har nämligen spelat in var sin hemlig videohälsning till pojkarna.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Anders Nilsson

| 2013-09-12 kl 12:51 |

ProvaPremium

Varje gång Laila Bagge Wahlgren, 40, ska flyga är hon rädd att hon ska dö. Det hugger till i henne och hon är rädd att lämna sönerna ensamma, skriver Expressen.

Första sonen Liam, 9, fick Laila tillsammans med musikproducenten Mason Pitts och andra sonen Kit, 2, har hon tillsammans med nuvarande maken Niclas Wahlgren, 48. Rädslan för att förlora sönerna, eller att själv försvinna ur deras liv är så stor att hon spelat in var sin video till dem – i fall att något skulle hända.

– Jag är rädd för att dö innan mina barn är vuxna. Jag vet att det kan ske så snabbt. Jag blir alltid nojig när jag ska flyga. Är mina barn inte med mig känner jag att jag, om jag dör, inte kommer att kunna finnas där för att ta hand om dem, säger hon.

Laila har spelat in videofilmerna med lite humor och vetskapen att de finns gör henne lugnare, speciellt vid resor.

– Alla borde göra så. Jag spelade in mamma och ställde frågor till henne innan hon dog. Det är så mycket värt för de efterlevande. Berätta om sig själv, berätta om sina barn, lite roliga anekdoter de kan skratta åt. Berätta hur mycket man älskar dem, säger Laila.

Men sönerna vet inte om att filmerna finns. Det är bara maken Niclas och hennes syster som känner till hemligheten. Filmerna finns tryggt förvarade i en garderob hemma i villan på Lidingö.

Bild 1 av 3laila1 3 - Stoppa Pressarna

Laila Bagge är rädd för att dö när hon flyger.
Bild 2 av 3laila4 1 - Stoppa Pressarna

Laila med äldsta sonen Liam.
Bild 3 av 3laila5 1 - Stoppa Pressarna

Laila med maken Niclas på Kristallengalan.