Framtid

Lassemans trista besked efter tuffa tiden med frun

Ett trist, tungt och oväntat besked.
Nu väljer Lars ”Lasseman” Larsson att avslöja sanningen.
Stjärnan från Arvingarna har bestämt sig.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2023-05-01 kl 06:03 |

ProvaPremium

Lars ”Lasseman” Larsson, 51, är älskad av fansen till Arvingarna. Den bildsköne musikern är bandets näst störst stjärna efter frontfiguren Casper Janebrink, 53.

Och då ska man ha i minne att Casper gjorde många fans besvikna efter den omtalade otrohetsaffären mot Helena Janebrink, 45, som slutade med skilsmässa.

Bild 1 av 5Till vänster ser vi en förvånad Lasseman. Till höger ser vi hans hustru Therese som ser glad ut med Lasseman vid sin sida.

Lasseman och hans hustru har haft det riktigt tufft med renoveringen av huset. Nu kommer musikern med ett nytt besked inför nyår.
Bild 2 av 5Casper Janebrink Lasseman Otroheten Stor 5 - Stoppa Pressarna

Lasseman har alltid stått nära Caspers hustru, skilsmässan och otroheten kom som en chock för honom.
Bild 3 av 5arvingarna babylycka stor2 - Stoppa Pressarna

Lars "Lasseman" Larsson kunde gratulera sin bandkollega Kim Carlsson till hans överraskande babylycka efter att han blivit morfar och sedan blev Casper Janebrink pappa.
Bild 4 av 5casper janebrink lasseman markering stor2 5 - Stoppa Pressarna

Lars "Lasseman" Larsson är en eftertänksam person.
Bild 5 av 5lasseman uppbrott stor2 - Stoppa Pressarna

Lasseman är Arvingarnas näst största stjärna efter Casper.

Lasseman har alltid varit en stabil och trygg klippa i det populära dansbandet som fick sitt stora genombrott 1993 när man triumferade i Melodifestivalen med ”Eloise”.

Norska fjällen

Bandets popularitet fortsätter bara att öka och nyligen gjorde man succé i Stockholm med krogshowen ”I love Arvingarna” som hade sin urpremiär på showkrogen Kajskjul 8 i Göteborg.

Bandet har fått vara lite lediga under januari och halva februari och då passade bland andra Casper Janebrink på att åka till norska fjällen med sin nya kärlek Therese Andersson, 34, och nyfödde sonen Hugo.