Lisa Marie Presleys mardröm efter självmordet

Tragedin förvärras.
Lisa Marie Presleys son tog livet av sig.
Nu kräver ex-maken till Elvis dotter vårdnaden om parets tvillingdöttrar.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jonathan Johansson

| 2020-07-29 kl 13:00 |

ProvaPremium

Lisa Marie Presleys, 52, son Benjamin Keough blev bara 27 år, Elvis barnbarn sköt sig själv på sin flickväns födelsedagsfest, vilket Stoppa Pressarna rapporterat om.

Mitt i sorgen dras nu Lisa Marie Presley in i en infekterad vårdnadstvist om tvillingdöttrarna som hon har tillsammans med musikern Michael Lockwood, 59.

Bild 1 av 6

Lisa Marie Presley förlorade sin son efter att han tagit livet av sig. Nu kräver ex-maken Michael Lockwood vårdanden om parets tvillingdöttrar.
Bild 2 av 6

Michael Lockwood är oroad för döttrarna Harpers och Finleys säkerhet efter att deras halvbror sköt sig själv i deras hem.
Bild 3 av 6

Michael Lockwood är rädd att Lisa Marie Presley ska återfalla i narkotika- och alkoholmissbruk som en följd av sorgen hon går igenom.
Bild 4 av 6

Lisa Marie har varit nykter och drogfri i tre år.
Bild 5 av 6

Lisa Marie Presley är förkrossad av sorg efter sonen Benjamins självmord.
Bild 6 av 6

Benjamin Keough tog sitt liv endast 27 år gammal. Han var lik sin berömde morfar.

Han är orolig att ex-hustrun ska falla ner i sitt gamla alkohol- och narkotikamissbruk som en följd av den sorg hon genomlider.
– Den tolfte juli 2020 sköt sig kärandens son och dödade sig själv i kärandens hem (även om kärande inte var där vid tillfället). Med all sympati och respekt så skapar det ett tvåfaldigt problem: barnens säkerhet och den ökade risken att käranden tar återfall i drog- och alkoholmissbruk, skriver Michael Lockwood i en inlaga till domstolen där han begär full vårdnad om tvillingdöttrarna Harper, 11, och Finley, 11.