Annons

Lista: Här är de 10 underhållare som tjänade mest under 2022

Sting, Taylor Swift, James Cameron och Brad Pitt finns alla med på listan över de 10 underhållare som tjänade mest pengar under 2022. Men ingen av dem kniper listans förstaplats, som i stället tillhör en brittisk rockgrupp.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

| 2023-03-24 kl 06:00 |

ProvaPremium

”Kändisar är precis som oss”, sägs det ofta. Och visst är kändisar i grund och botten bara vanliga människor, men det finns något som skiljer dem från mängden: deras bankkonton. Oavsett om man gjort sig känd genom att skriva bra musik, att medverka i framgångsrika filmer eller att vara inflytelserik på sociala medier är det ofta stora pengar i omlopp.

Privatekonomi och lånevillkor – inget kändisar behöver tänka på

Bild 1 av 1kre sp stor - Stoppa Pressarna

I Sverige ligger medellönen på 37 100 kronor. En vanlig, genomsnittlig svensk har därför inte råd att, som kändisarna, åka på långresor varje månad och samtidigt köpa ett lyxigt semesterhus utomlands för flera miljoner. I stället är det många som behöver finansiera sin konsumtion genom att låna pengar.

Att låna utan uc är särskilt populärt bland svenskarna. Detta då långivaren inte genomför en kreditupplysning hos UC, tidigare Upplysningscentralen, vilket innebär att ens kreditvärdighet påverkas minimalt. Den lånade summan kan användas till att köpa allt från en bostad till en resa. Innan man ansöker behöver man dock göra en granskning av sin egen ekonomi, för att säkerställa att man har råd att betala tillbaka pengarna.